Karafatma para eder mi?

Hocam ne bileyim ben mor falan değerli bir şey sandım
Yok hocam, çok değersiz ve dışlanan bir böcek. Diğer adı "kara böcek" çoğunlukla "karafatma" uygun görülmüyor bazı kişiler tarafından. Ama isterseniz üretebilirsiniz hobi olarak. Ama çok iğrenç böcekler uçarlar kaçarlar başınıza dert olurlar. Böcek yaşıyorsa kafasını ezin gitsin.

İşkence etmeye, bir canlıya zarar verip canını yakmaya ne gerek ver?
Her gün onlarcası terlikle ölüyor zaten. Ben böyle dedim diye linç etmeyeceksiniz umarım. Tabii ben de karşıyım canlıların zarar görmesine, ölmesine falan. Yanlış anlamayın .

Her gün onlarcası terlikle ölüyor zaten. Ben böyle dedim linç etmeyeceksiniz umarım. Tabii ben de karşıyım canlıların zarar görmesine, ölmesine falan. Yanlış anlamayın .
Hocam kusura bakmayın ama bunlar ölmeyi hak ediyor ya, bir çiftleşmede 40 tane ürüyorlar soyunu kesmesek onlar bizim soyumuzu kesecek. Öldürmezseniz Maymunlar Cehennemi gibi olur vallahi .

Çok değerli. Kuyumculara satabilirsin.

Para etmez ama kulağınızı şişiren bir sinek yakalayın. Kavanoza koymayı deneyiniz, kapağını kapatınız ve orası bayram yeri çok eğlenceli olur. Yapabilirseniz yapmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…