Karafatma para eder mi?

Hocam ne bileyim ben mor falan değerli bir şey sandım :D
Yok hocam, çok değersiz ve dışlanan bir böcek. Diğer adı "kara böcek" çoğunlukla "karafatma" uygun görülmüyor bazı kişiler tarafından. Ama isterseniz üretebilirsiniz hobi olarak. Ama çok iğrenç böcekler uçarlar kaçarlar başınıza dert olurlar. Böcek yaşıyorsa kafasını ezin gitsin.

İşkence etmeye, bir canlıya zarar verip canını yakmaya ne gerek ver?
Her gün onlarcası terlikle ölüyor zaten. Ben böyle dedim diye linç etmeyeceksiniz umarım. Tabii ben de karşıyım canlıların zarar görmesine, ölmesine falan. Yanlış anlamayın :D .

Her gün onlarcası terlikle ölüyor zaten. Ben böyle dedim linç etmeyeceksiniz umarım. Tabii ben de karşıyım canlıların zarar görmesine, ölmesine falan. Yanlış anlamayın :D .
Hocam kusura bakmayın ama bunlar ölmeyi hak ediyor ya, bir çiftleşmede 40 tane ürüyorlar soyunu kesmesek onlar bizim soyumuzu kesecek. Öldürmezseniz Maymunlar Cehennemi gibi olur vallahi :).

Akrabalara ziyarete gittim ve sabah yürüyüşüne çıkayım dedim, yolda kocaman bir böcek vardı. Poşetle aldim, kavanoza koydum. Oldukça büyük görünüyor. Google Lens'le ismini arattım, ismi Carabus Scabrosus Tauricus. Halk arasında Karafatma diye geçiyormuş. Para eder mi? İlgilenen varsa yazabilir.
Çok değerli. Kuyumculara satabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı