Ürerse musallat olurlar hocam. Peşini bırakmaz zaten ölmüştür oBahce ya da uzak bir yer varsa birakin gitsin bence.
Hocam kusura bakmayın ama bunlar ölmeyi hak ediyor ya, bir çiftleşmede 40 tane ürüyorlar soyunu kesmesek onlar bizim soyumuzu kesecek. Öldürmezseniz maymunlar cehennemi gibi olur vallahi.
Hocam kendisi zırhlı bir böcek türüdür ve oksijen depolayabilir. Yani siz onu "öldürdüm" sandıysanız yanılıyorsunuz o yine yaşıyordur. Büyük ihtimalle ölür. Bu arada resme bakamadım ölü böceklere bakamıyorumBunu duyunca korktum kafasını sopayla ezdim açıkcası çok dayanıklı bir hayvamış üstündeki zırh gibi sopayla vurunca tak tak ses çıkartıyordu. Karafatma adam mıdır adamdır kendi halinde dolaşan bir böcük. Değersiz olması üzdü ama neyse konu kapanmıştır.
Hocam kendisi zırhlı bir böcek türüdür ve oksijen depolayabilir. Yani siz onu "öldürdüm" sandıysanız yanılıyorsunuz o yine yaşıyordur. Büyük ihtimalle ölür. Bu arada resme bakamadım ölü böceklere bakamıyorum.
Kafaları olmadan yaşayabiliyorlar. Çok ilginç bir canlı öyle değil mi?Kafasını ezdim tamamen ya yaşıyor olması çok zor.
Karafatma alır bu aradaHocam pocek savaşları iyi gider. örümcek vs karafatma.
Kafasını ezdim tamamen ya yaşıyor olması çok zor.
Örümcek alir bence ağa dolarsa hiç bişi yapamaz ona.Karafatma alır bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.