Karaman'da ne yapılabilir?

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
14.30 da Karaman'da olacağım. 18 de trenim kalkıyor. Konya - Karaman treni hazır ücretsizken bir yer göreyim dedim. Pek gezilecek bir yer gibi durmuyor ama olsun bu süre içinde ne yapabilirim? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Konya'da yediğiniz etli ekmeği bir de oradan yerdiniz hocam :D. Şaka bir yana bende Karamanlıyım ancak hiçbir şey yok yapılacak. Taşkale köyünde mağaralar falan var maksimum oraya gidebilirsiniz.
Edit: Konu eskiymiş pardon.

Son anda bileti iptal edip gitmedim ben de :D
Konyaya gelirseniz beni bi gezdirin. 🤔 Konyada da pek bir şey yok denilebilir ama hiç yoktan Kelebekler Vadisi falan var. :D

Konyaya gelirseniz beni bi gezdirin. 🤔 Konyada da pek bir şey yok denilebilir ama hiç yoktan Kelebekler Vadisi falan var. :D
Japon parkı ve Kelebekler Vadisi var. Onun haricinde doğal güzellikleri de var ama onlara toplu taşımayla ulaşılamıyor. Genel olarak bir Zafer meydanını gezebilirsiniz. Konya da da çok bir şey yok.

Japon parkı ve Kelebekler Vadisi var. Onun haricinde doğal güzellikleri de var ama onlara toplu taşımayla ulaşılamıyor. Genel olarak bir Zafer meydanını gezebilirsiniz. Konya da da çok bir şey yok.
Apa barajında balık tutalım. 😉 :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı