Karanlık ortamda klavye kullanmak

Bütçe
550

frknrkm

Kilopat
Daha fazla  
Yazım için yeni bir klavye arıyorum. Aslında Logitech K380 modeline bayağı sıcak bakıyorum. Ancak genellikle karanlıkta bilgisayar başında olduğum için ve gözümde tavuk karası olduğu için tuşları görmekte sorun çekiyorum ve K380'in de aydınlatması olmadığı için arada kaldım.
Aslında masa lambası kullanabilirim ama çok gözümü aldığı için pek sağlıklı olmuyor. Aydınlatma hakkında başka bir önerisi olan var mı? Başka klavye tavsiyeleri de alabilirim ama mekanik klavye almak istemiyorum. Klavyenin sessiz ve laptop klavyeleri gibi kısa basışlı ve aydınlatmalı olması gerekiyor.

Yazım için yeni bir klavye arıyorum. Aslında Logitech K380 modeline bayağı sıcak bakıyorum. Ancak genellikle karanlıkta bilgisayar başında olduğum için ve gözümde tavuk karası olduğu için tuşları görmekte sorun çekiyorum ve K380'in de aydınlatması olmadığı için arada kaldım.
Aslında masa lambası kullanabilirim ama çok gözümü aldığı için pek sağlıklı olmuyor. Aydınlatma hakkında başka bir önerisi olan var mı? Başka klavye tavsiyeleri de alabilirim ama mekanik klavye almak istemiyorum. Klavyenin sessiz ve laptop klavyeleri gibi kısa basışlı ve aydınlatmalı olması gerekiyor.

Bakiyen nedir?

Apex 3 tavsiye edebilirim hibrid mekanik klavye, yumuşak ve sessiz bir yandan da mekanik hissiyatı veriyor hafiften.

Eğer tuşların yerini ezberlersen karanlıkta kullanabilirsin farkı olmaz. Ama ışığı senin ne kadar işine yarayacak. Buna göre tercih et bence. En iyisi yakınında varsa örneği gidip dene yoksa başka türlü anlayamazsın.

Bugün mağazada denedim aslında K380'in hissiyatı çok iyi. 10 parmak yazmak için pratik yapıyorum aslında dediğin gibi aydınlatma çok bir sorun olmayabilir.
Bakiyen nedir?

Apex 3 tavsiye edebilirim hibrid mekanik klavye, yumuşak ve sessiz bir yandan da mekanik hissiyatı veriyor hafiften.

Hocam önerin için teşekkür ederim ama mekanik klavyede yazarken çok yoruluyorum mekanik klavye düşünmüyorum.
@Chavos @altotziki 550 yazıyor sanki ama ben mi körüm yoksa 😂

Maalesef hocam o yüzden bu kadar araştırıyorum zaten. Yoksa MX key alır geçerim. Uygun fiyata başka alternatifler varsa değerlendirmek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı