Artık böyle bir seri yapmaya karar verdim. Millet kafayı yemeden bir çare bulmamız gerekiyor.
Neler yapılabilir:
Mini bıçak yapmak:
Çok rahatlıkla elma vs kesiliyor.
Boyutları hesaplayın diye karelik defter ile çektim.
Pas ve kir için ne yapılabilir:
Bu bıçağın üstündeki vida orijinal değil, kendim taktım. Orijinali çok gevsiyor. 10 yıllık bıçak.
Son hali:
Eski ve paslı bıçak için ne yapılır:
Not: Arkadaşlar bıçak tamamen pas içindeydi, hatta bıçak gözükmüyordu. Fotoğraf çekmeyi unuttum, kusura bakmayın.
Son hali bu: Kamerada pek belli olmasa bile çok fark var, aslında daha çok zımpara atacaktım ama gerek duymadım. Kirli seviyorum biraz. Bu bıçak 25 yıllık bu arada, babamın emaneti bana.
Kullandığım malzemeler:
Pas ve kir çözücü sprey.
Zımpara.
Mengene.
Törpü.
Temizlik bezi.
Bu son kasatura için sap yapıyorum bitince paylaşırım, ayrıca o kasaturanın sapı deri.
Sağlıcakla kalın.
Bu arada o kasatura ile sokağa çıkmayı bırakın taşımak bile suç.
Neler yapılabilir:
Mini bıçak yapmak:
Çok rahatlıkla elma vs kesiliyor.
Boyutları hesaplayın diye karelik defter ile çektim.
Pas ve kir için ne yapılabilir:
Bu bıçağın üstündeki vida orijinal değil, kendim taktım. Orijinali çok gevsiyor. 10 yıllık bıçak.
Son hali:
Eski ve paslı bıçak için ne yapılır:
Not: Arkadaşlar bıçak tamamen pas içindeydi, hatta bıçak gözükmüyordu. Fotoğraf çekmeyi unuttum, kusura bakmayın.
Son hali bu: Kamerada pek belli olmasa bile çok fark var, aslında daha çok zımpara atacaktım ama gerek duymadım. Kirli seviyorum biraz. Bu bıçak 25 yıllık bu arada, babamın emaneti bana.
Kullandığım malzemeler:
Pas ve kir çözücü sprey.
Zımpara.
Mengene.
Törpü.
Temizlik bezi.
Bu son kasatura için sap yapıyorum bitince paylaşırım, ayrıca o kasaturanın sapı deri.
Sağlıcakla kalın.
Bu arada o kasatura ile sokağa çıkmayı bırakın taşımak bile suç.
Son düzenleyen: Moderatör: