Kardeşim çok hırçınlaştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

467597

Hectopat
Selam arkadaşlar, kardeşim 5.sınıf öğrencisi. Daha bir sene önce bu kadar hırçın ve asabi değildi fakat şimdi, her şeye karşılık veriyor. Ağızından her türlü kelime çıkıyor ve durmak bilmiyor. Oda da işim var diyorum ve bir süreliğine gitmesini istiyorum, fakat o ise bunu bir meydan okuma olarak algılayıp "Burası benim de odam çıkartamazsın, sanane istediğim yere girerim." gibisinden şeyler söylüyor. Özellikle anneme karşı çok saygısızca davranıyor. Ne yapmak gerekiyor? Onu nasıl daha sakin ve uyumlu bir çocuk yapabilirim? Sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz kardeşinizle?

Selam arkadaşlar, kardeşim 5.sınıf öğrencisi. Daha bir sene önce bu kadar hırçın ve asabi değildi fakat şimdi, her şeye karşılık veriyor. Ağızından her türlü kelime çıkıyor ve durmak bilmiyor. Oda da işim var diyorum ve bir süreliğine gitmesini istiyorum, fakat o ise bunu bir meydan okuma olarak algılayıp "Burası benim de odam çıkartamazsın, sanane istediğim yere girerim." gibisinden şeyler söylüyor. Özellikle anneme karşı çok saygısızca davranıyor. Ne yapmak gerekiyor? Onu nasıl daha sakin ve uyumlu bir çocuk yapabilirim? Sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz kardeşinizle?
Ergenlik ile alakalı. Ben kardeşimle yaşamıyorum ama abime yaşatıyorum🙂.

Ne zamandır beridir böyle kardeşiniz? Belki son zamanlarla canını sıkan, kafasına takılan bir olay vardır. Konuşmayı deneyin önce.

Selam arkadaşlar, kardeşim 5.sınıf öğrencisi. Daha bir sene önce bu kadar hırçın ve asabi değildi fakat şimdi, her şeye karşılık veriyor. Ağızından her türlü kelime çıkıyor ve durmak bilmiyor. Oda da işim var diyorum ve bir süreliğine gitmesini istiyorum, fakat o ise bunu bir meydan okuma olarak algılayıp "burası benim de odam çıkartamazsın, sanane istediğim yere girerim." gibisinden şeyler söylüyor. Özellikle anneme karşı çok saygısızca davranıyor. Ne yapmak gerekiyor? Onu nasıl daha sakin ve uyumlu bir çocuk yapabilirim? Sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz kardeşinizle?

Hocam, ben de senelerdir böyle kardeşimle tür sorunlar yaşadım ve okuldaki rehber öğretmenine gittim. Bana kardeşime zaman ayırmamı ve onunla ilgilenmemi söyledi. Sorunum 1-2 güne düzeldi, siz de kardeşinize daha çok zaman ayırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı