Kardeşim kayıp (Nevşehir)

Bu konuyu gören birisi sokakta "Muhammed Osman Ünlü" diye bağırarak aramayacağına göre fotoğrafını yüklemen daha faydalı olur. Kayıp ilanlarında en önemli şey bu.

Üzerine iletişim numarası da bırakacağın bir görsel hazırlayıp diğer sosyal medya platformlarında da paylaşırsın.

Bu konuyu gören birisi sokakta "Muhammed Osman Ünlü" diye bağırarak aramayacağına göre fotoğrafını yüklemen daha faydalı olur. Kayıp ilanlarında en önemli şey bu.

Üzerine iletişim numarası da bırakacağın bir görsel hazırlayıp diğer sosyal medya platformlarında da paylaşırsın.
Hocam numara versem arayacak tonlarca troll çıkacağına eminim. Elimde yeni bir fotoğrafı da yok. 2-3 seneden kalma fotoğraflardan pek bir şey çıkmaz.

İnsanın kardeşi kaybolacak ve sokakları inleterek koşa koşa yeri göğü megafonla sarsacağına foruma girip konu açıp bir de onaylanmasını bekliyor...
Yapmadığımızı mı sanıyorsun? Yaptık.

Geçmiş olsun. Umarım kardeşinizi bulursunuz. Size tavsiyem Instagram, Facebook gibi sosyal medya platformlarındaki Nevşehir sayfalarına kardeşinizin bilgileriyle birlikte kayıp ilanı vermeniz. Biz kedimiz kaybolduğunda öyle yapmıştık, gerçekten faydası oluyor. Eğer kardeşiniz yarına kadar bulunmazsa etrafa kayıp ilanı afişi asabilirsiniz.

Hocam numara versem arayacak tonlarca troll çıkacağına eminim.

Böyle bir konuda kimsenin trollük yapacağını sanmıyorum. Ben de kedim kaybolduğunda konusunu açıp numara paylaşmıştım ve 1 tane bile troll aramamıştı. Numarayı paylaştığınız mesajı raporlarsanız moderatörler geri siler zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı