Kardeşim korona oldu

Eve gelecekse (karantinadaki birini almalarına izin vermezler diye düşünüyorum.) havlu, sabun gibi ortak eşyaları ayırın. Mümkünse başka odada tek başına kalsın. Odası sık sık havalansın. Duş almak, meyve yemek, bol su içmek iyi gelir. Bizde atlattık virüsü.

Geçmiş olsun.

Babam nasıl yaptı bilmiyorum ama bir şekilde kardeşimi almayı başarmış, şuan yoldalar.

Sağlık ekiplerinin babama dediği şey şuymuş;

"Sen 2. Doz aşını olalı 2 hafta geçmiş çocuğa yaklaşsan bile seni temaslı saymazlar.
Arabanın arka koltuğunda siperlik taksın, arka camların ikiside açık olsun bu şekilde götürebilirsin."

Aynen o şekilde getiriyor babam kardeşimi.

Annemin planı;

Annem ve babamın odasında ebeveyn banyosu ve bir adet klozet bulunduğu için kardeşimi oraya yerleştirecekmiş, Şuan oradan eşyalarını topluyor.

Çok şükür kardeşim hafif atlatıyormuş. 3 veya 5. günündeymiş virüs için.

Babam nasıl yaptı bilmiyorum ama bir şekilde kardeşimi almayı başarmış, şuan yoldalar.

Sağlık ekiplerinin babama dediği şey şuymuş;

"Sen 2. Doz aşını olalı 2 hafta geçmiş çocuğa yaklaşsan bile seni temaslı saymazlar.
Arabanın arka koltuğunda siperlik taksın, arka camların ikiside açık olsun bu şekilde götürebilirsin."

Aynen o şekilde getiriyor babam kardeşimi.

Annemin planı;

Annem ve babamın odasında ebeveyn banyosu ve bir adet klozet bulunduğu için kardeşimi oraya yerleştirecekmiş, Şuan oradan eşyalarını topluyor.

Çok şükür kardeşim hafif atlatıyormuş. 3 veya 5. günündeymiş virüs için.
Hocam, umarım atlatırsınız. Tekrardan geçmiş olsun.

Ne yapacağız?

Gençlik merkezinin gezisine çıkmıştı, orada kaptı virüsü.
Dünden beri hastaymış, dün test yapmışlar az önce pozitif olduğu haberi geldi.
Bizden uzakta, elimiz kolumuz bağlı. Babam gecenin bu saatinde Yozgat'tan Hatay'a yola çıktı.
Yaşayanlar süreci anlatabilir mi?

15 yaşında sporcu bir genç.
İnşallah hafif geçirir, ama ağır geçirmesi durumunda kötü gelişmeleri yakınlarınıza hemen aktarmayın; sizi paniğe sokarlarsa kardeşinize refakatçi olmakta zorlanabilirsiniz.

Yaşadığınız yere bağlı olarak 1-2 gün içerisinde kapınıza ilaç gelecek, gelmezse de bir hastaneden edinin ve talimatlara göre kullanın.

Hasta kişi çok cılızsa veya çok kiloluysa ayakta geçiremeyebilir, hastanede yatması gerekebilir.

Bildiğim her şeyi söylemeye çalıştım, çok geçmiş olsun.

İnşallah hafif geçirir, ama ağır geçirmesi durumunda kötü gelişmeleri yakınlarınıza hemen aktarmayın; sizi paniğe sokarlarsa kardeşinize refakatçi olmakta zorlanabilirsiniz.

Yaşadığınız yere bağlı olarak 1-2 gün içerisinde kapınıza ilaç gelecek, gelmezse de bir hastaneden edinin ve talimatlara göre kullanın.

Hasta kişi çok cılızsa veya çok kiloluysa ayakta geçiremeyebilir, hastanede yatması gerekebilir.

Bildiğim her şeyi söylemeye çalıştım, çok geçmiş olsun.
Kilosu yerinde, kaslı bir çocuk. İlaçları almışlar sanırım.
Teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı