Korona oldum

Okulda 6 sınıf kapatıldı kardeşimin okulunda da 7 sınıf, dewamke. Bir bizim sınıf kapanmadı, keşke korona olsam.😁
Böyle dileklerde bulunurken dikkat etmenizi iki defa düşünmenizi tavsiye ederim .Eksik dilemek yada yanlış dilemek sıkıntılı bir durum başınıza geldiğinde anlarsınız.

Çok fazla önlem almama rağmen maalesef testim pozitif çıktı. Ben olmam demeyin kime bulaşacağı belli olmuyor illetin, herkese koronasız günler diliyorum (testte burnuma sokulan çubuğun verdiği acıyı hala hissediyorum :D)

Ateş seni çağrıyor :D

Çok fazla önlem almama rağmen maalesef testim pozitif çıktı. Ben olmam demeyin kime bulaşacağı belli olmuyor illetin, herkese koronasız günler diliyorum (testte burnuma sokulan çubuğun verdiği acıyı hala hissediyorum :D)

Öncelikle geçmiş olsun. 3 ay içinde 2. korona virüsümü geçiriyorum. 11 gün önce test sonucum pozitif çıkmıştı. Dün negatife dönmüş müyüm diye kontrol etmek için verdiğim testte pozitif çıktı. Sanırsam 1 hafta sonra bulaşıcılığın geçme gibi bir muhabbeti var. Üniversite dışında çok sosyal hayatım olmamasına rağmen beni 2. kere buldu nasıl bulaşacağı hiç belli olmuyor. Herkes dikkat etmeli kendine ama aşıların etkisiyle hafif geçiyor çok şükür. İyi sosyaller iyi günler dilerim.

Böyle dileklerde bulunurken dikkat etmenizi iki defa düşünmenizi tavsiye ederim .Eksik dilemek yada yanlış dilemek sıkıntılı bir durum başınıza geldiğinde anlarsınız.
2 kere korona olduk zaten. Tüm okul okula gelmezken biz kabak gibi okula gidiyoruz boş boş...
Böyle diyenleri anlayamıyorum.
Anlayamazsın zaten, büyüyünce anlarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı