Kardeşim TikTok kullanıyor

Aileniz eğer 4. sınıfa giden bir çocuğa telefon vermek gibi bir saçmalık yapıyorsa sizi bağlayan bir şey yok. Ek olarak, tiktok kullanması yanlış bir şey değil tabii izlediği içeriklere göre değişir. Yorumlarda çocuğa şiddet uygulamanızı öneren aptallara uyup saçma sapan işler yapmayın.
 
Hocam odaya girin bıçak ile bıçağı karnına saplayın çocuk hareket etmesine izin vermeden bağır izlemeyeceksin diye sonra eğilip kafa at çocuğa sonra pense al dişlerini sök 2 tane falan sonra gözüne 12 milyon skobil acı dökün sonra yeniden bağırın sonra kıyafet giysi dolabını üstüne atın.

(!)

Bence de (!). Şaka bir yana modem ara yüzünden siteyi ve uygulamayı engelleyin ya da uygulamayı silip Play Store 'ru devre dışına ya da E-posta'yı kaldırın (eğer uygulama indirmeye ihtiyacınız yoksa ve APK uygulama indirmeyi bilmiyorsa bu işe yarar.)
 
Gelen önerilere bak şaka gibi. Döv veya şiddet uygula diyenler siz ne yaşıyorsunuz? TikTok'ta ki eleştirdiğiniz boş kişilerden bir farkınız olduğunu düşünmüyorum.

Hatalı olan çocuk değil o yaşta eline telefon tablet veren anne-babada. Size o yaşta telefon verilse sizde izlersiniz. Gerçi anne baba çok umursamıyor belliki. Telefon falan kullanmaması daha iyi, yapabiliyorsanız bunu yapın veya ilk sayfada denilen modem vs. üzerinden uygulamayı engelleyin.
 
Tek bildiği anakartın sonu 2 ile mi bitince çalışır, 3 ile mi olan, daha düne kadar TikTok'çu olan ergenlerin gidip de küçücük çocuğu döv demesi, bir de bunu gurur duyarak söylemesi ne sefilce.

Bir şey eksilirse, yerine yenisi gelir. Kız kardeşini TikTok yerine başka bir şeye yönlendir. TikTok izleyeceğine senle oyun oynasın, sevdiği bir kitabı okusun, gidin birlikte ders çalışın vs.
 
Aileniz eğer 4. sınıfa giden bir çocuğa telefon vermek gibi bir saçmalık yapıyorsa sizi bağlayan bir şey yok. Ek olarak, TikTok kullanması yanlış bir şey değil tabii izlediği içeriklere göre değişir. Yorumlarda çocuğa şiddet uygulamanızı öneren aptallara uyup saçma sapan işler yapmayın.

Yok hocam yapmam :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı