Kardeşim ve ben

• Konuyu başlatan Guso
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.155
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Guso

Hectopat
Evet arkadaşlar başlıktan bahsedeceğim. Konu biraz belli olur ama ben açıklayım. Ben 16 yaşındayım. Annem ben doğmadan önce yaklaşık 4 aylıkken kardeşimi (başka birşey bulamam ve ben o cenine kardeşim olarak görürüm) düşürmüş. Herneyse hikaye 2009'a kadar normal. 2008'de de yenibir eve taşındık. Herneyse dediğim gibi 2009'un haziran ayına kadar herşey noramaldi ama haziran ayında garip sesler duymaya başladım. Not: Şizofren değilim çünkü psikoloğa (umarım doğru yazmışımdır) gidip rapor aldık. Herneyse ben fazla sallamadım bu durumu. Aynı olay her sene hemen hemen her gece devam etti ama dün gece kulağıma birşey fısıldadı ve aynen şöyle dedi ''Gürseeel.Kardeş.'' dedikleri buydu. Beyler sizce benmi çıldırdım yoksa aiden jodie deki gibi bir durummu var.

Not 2: Lütfen dalga geçmeyin benim için çok önemli.

Eve kamera sistemi ve ses kayır cihazları ile donat. Gerçeği kendi gözlerinle gör. Yaşının gereği olarak halüsinasyon ve senaryo üretimi olabilir. Kimsenin dalga geçmesini istemiyorsan bu türde konu açmayacaksın. Elinde nicel bir kanıtın olmalı. Kamera ve ses kayıt ile bunu gerçekleştirebilirsin.

Konuyu kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı