Kardeşin ayakkabısı apartman kapısının önünde çıktı

parsl1

Kilopat
Merhabalar öncelikle, şunu belirteyim: Durum oldukça alakasız. O yüzden işim olmaz diyorsanız hiç bakmayın.
Olay basit aslında ama nedenini merak ediyorum. Bugün apartmanımdan çıkarken apartman kapısının önünde kardeşimin ayakkabısını buldum, işin garibi ayakkabının diğer teki 5 kat yukarıda evin önündeydi. Köpek falan almıştır diye düşündüm fakat bu bayağı saçma geldi. Malum ayakkabı yerden epey yüksekteydi, yani fikir baştan elendi. Bunun dışında aklıma gelen tek ihtimal birinin şaka yapıyor olması. Merakım başka. Böyle bir şey yaşayan insan var mıdır diye ne bileyim, büyüdür falan ya da şu tehditler vardır ya, sembolik olanları. Düz bir şakaysa hiç sarmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyü ya da başka bir şey olduğunu sanmıyorum biri şaka yapıyor olma ihtimali çok daha yüksek ama yine de kardeşinede sormalısın belki konu hakkında bir fikri vardır.

Dostum kardeşin ayakkabıları yıkatmıştır annenene camda kururken düşmüş ve birisi görüp kaldırmıştır bir ihtimal büyü olsa ayakkabı olmaz :D

Biri ayakkabıyı alıp apartmanın önüne koymuştur. Ayakkabının kendi kendine hareket edecek hali yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı