Evde bahsettiğim antrenmanlar zaten şınav, mekik. Ağırlık kaldırma vs. Değil. Yağlanmadan kas yapmam için kardiyo yapmam gerekir mi?Kardiyo şart. En kötü ip atlamalısın evde bisiklet veya koşu bandın yoksa, ipin de yoksa ellerinde ip varmış gibi hayal et ve zıpla olmadı burpess falan yap ama kardiyo şart.
Kas yapmak için yüksek kalori alman gerek yüksek kaloride de yağlanma riski var, eğer yağlanmadan kas yapmak istiyorsan kardiyo kesinlikle şart kaçarı yok. Aksi taktirde yağlanma kaçınılmaz ne yaparsanız yapın.Evde bahsettiğim antrenmanlar zaten şınav, mekik. Ağırlık kaldırma vs. Değil. Yağlanmadan kas yapmam için kardiyo yapmam gerekir mi?
Kardiyo gereksiz. Yağ oranınızı kontrol altına almanız lazım.
Egenin videosunu örnek attım ki kendisiyle yüz yüze bir çok kez buluşup konuşma fırsatım oldu yan yana antrenman da yaptık kendim de yurt dışında yaşadığım için. Sen milyonlarca satır yazı yazsan da gereksiz yazıyorsun. Kişi de skinny fat gibi bir sorun yok ise yağ oranına ve kalorisine dikkat edip ağırlık antrenmanlarına yönelmesi daha mantıklı. Kardiyo şart diyorsunuz da kime göre neye göre şart? Her bünye farklı. Sana veya bir başkasına kardiyo şarttır ama bana değildir. Spor camiasında kesin bunu şunu yapmalısın diye bir şey yok.İşte ben o kadar satır satır yazı yazarım adam gelip kardiyo gereksiz yazıp bir video atar, videodaki kişi de hayatta en çok saygı duyduğum kişidir hayatımı ciddi etkileyen birisi (iyi anlamda) ama şuan çok alakasız ege bu video da kardiyodan bahsetmiyor yağ yakımından bahsediyor yarım litre su içmek metabolizmayı şu kadar hızlandırır ghrelin hormonlarından bahsediyor kalori açığından bahsediyor bu video da kardiyodan bahsetmiyor çünkü bu videoyu tam 6 kere izledim eminim kardiyodan bahsetmiyor.
Ben de biliyorum arkadaşta skinny fat gibi bir sorun olmadığını arkadaşı zayıf birisi zannediyorum şuan onun hakkında bilgi vermemiş ama hem genel sağlık açısından hem de yağsız kas kütlesi eklemek açısından bence kardiyo şart, fikirlerimiz uyuşmuyor olabilir kanka yapacak bir şey yok.Egenin videosunu örnek attım ki kendisiyle yüz yüze bir çok kez buluşup konuşma fırsatım oldu yan yana antrenman da yaptık kendim de yurt dışında yaşadığım için. Sen milyonlarca satır yazı yazsan da gereksiz yazıyorsun. Kişi de skinny fat gibi bir sorun yok ise yağ oranına ve kalorisine dikkat edip ağırlık antrenmanlarına yönelmesi daha mantıklı. Kardiyo şart diyorsunuz da kime göre neye göre şart? Her bünye farklı. Sana veya bir başkasına kardiyo şarttır ama bana değildir. Spor camiasında kesin bunu şunu yapmalısın diye bir şey yok.
Egeyi bu kadar takip edip bu kadar spor hakkında bilgin varsa yağlanmadan kas yapmak için kardiyo şart demen de çok saçma geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.