Kardiyo yapmadan kilo verilebilir mi?

Peki neler yaptınız hocam bu süreçte?
İyi bir beslenme programı ve ortalama 1000 kalori açık bıraktım, bu fazla ama belirtmiş olayim. Fakat sürekli diyetimi ufak tefek bozdum ve bunu bilerek yaptım.

Haftada 1 kere diyetinizi ufak bozmanızda bir sorun yoktur, hatta mentalite için gereklidir.

Haftada 5 gün, günde ortalama 1.5 saat spor yaptım. Son 1 aydır da haftada 3 gün, günde 2 saat kick boks yaptım. Kısaca kafaya çok takmadan, kendimi stres etmeden diyetimi iyi bir şekilde yaptım.

Bu rehberimde detaylı şekilde bahsettim.

İyi bir beslenme programı ve ortalama 1000 kalori açık bıraktım, bu fazla ama belirtmiş olayim. Fakat sürekli diyetimi ufak tefek bozdum ve bunu bilerek yaptım.

Haftada 1 kere diyetinizi ufak bozmanızda bir sorun yoktur, hatta mentalite için gereklidir.

Haftada 5 gün, günde ortalama 1.5 saat spor yaptım. Son 1 aydır da haftada 3 gün, günde 2 saat Kick boks yaptım. Kısaca kafaya çok takmadan, kendimi stres etmeden diyetimi iyi bir şekilde yaptım.

Bu rehberimde detaylı şekilde bahsettim.

Anladım hocam teşekkürler.

Yani hocam kardiyoyu 45 dakikaya çıkarıp karbonhidartı 100-125 vs. yapsam bozmaz mı? Sadece kardiyoyu arttırırsam salonun ortasında bayılırım herhalde. Eve zor attım kendimi bugün.
Enerjini arttırmak için spordan önce yemeğe dal kaç kalori yediğini hesapla kardiyo yaparak yediğini erit.

Kardiyo sadece vücut direncini arttırabilir,amaç kilo vermekse günlük kalori hesabı ile ilerlemek. Ben 43 kilo verdim diyetisyen ile. İşi hızlandırmak için,seri tempo kardiyo yapardım. Gerçekten de hızlandırdı. Çünkü kalorilerim düşüktü ve seri tempo koşunca veyahut yürünce nabız arttırıp yağ yakımı sağladı. Ama 3000 yiyip,1500 yakarsan günlük kardiyo vs farketmez. Yine yakamazsın. Tamamen matematik ve boğaz işi :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı