Karekök 0 mı, yoksa Aktif Matematik mi?

28371

Centipat
Merhaba, TYT temelim berbat ve aslında hiç yok ve gerekirse dört işlemden başlayarak TYT öncesi matematik temelimi geliştirmek istiyorum. İki kitap arasında kaldım. Aktif Matematik 0'dan Başlayanlar ve Karekök 0 Matematik kitaplarından sizce hangisi ile başlamalıyım? Bir de Antrenmanlarla Matematik 1 diye bir kitap duydum ama çok kolay olduğundan bahsetmişlerdi, hangi kitapla başlamamı önerirsiniz? Aslında Antrenmanlarla Matematiği 2 hafta sürmeden bitirebileceğimi düşünüyorum, diğer iki kitaptan birini bundan sonra mı almalı? Önerilerinize ihtiyacım var kafam çok karışık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akif Matematikten al. Dört işlemi bile ancak yapabiliyorsan al, yoksa anlamı yok. Eğer problem temelin yoksa problem kaynağı da al. Aktif çözdükten sonra 345 TYT matematik alabilirsin. Ya da RM kamp kitabı.
Karekök yayınları biraz daha ağır. Aktif matematikten başlamak daha mantıklı. Başarılar..
Peki ne kadar sürede bitirmem iyi olur? Acele etmeli miyim?

10günde kitap bitirmek sorun değil. Sonuçta sınavda zamana karşı sıralama kasacaksınız. Şuan temel işlem yeteneğinizi geliştirmeniz lazım. Ben olsam bayramın 3. günü başlar mat1 ile bir an önce işimi bitirirdim.

Özümseyetek gidin diyorsunuz yani, anladım. Mat1'e ne zaman geçmeli? onu da sorayım bahsetmişken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı