Karekök Sıfır kitabı alınır mı?

Merhaba, matematiğe sıfırdan başlamak için bir kitap arıyordum ve bunu gördüm. Sizce satın alınır mı? Bu kitabı satın alırsam sıfırdan kaç net yaparım?

Zaman çok az olduğu için bu kitabı bence alma onun yerine üç dört beş yayınlarının çöz sonrasında Bilgi Sarmal diye ilerlersin.

Üç dört beş klasiktir kolaydan zora gider sonra orta zor zor şeklinde gidersiniz.
0 dan başlamak çok zaman kaybı ve gereksiz bana kalırsa.
Üç dört beşde konu konu öğrenerek testleri çözün ilk üç dört beş sonra 3d olabilir araya bişey daha katılabilir en son orjinal ve acilden çözmeye çalışın.
345'ten sonra 3D'ye geçmek mi? 0'dan başlayacak birisine işkence olur.

Kesinlikle alınır bence kitap tekrar açısından güzel ve bence temel oluşturmak için zorlayıcı sorular var özellikle yeni nesilimsi bayağı bir soru olmasını geçtim çok yoruma dayalı problemimsi sorular var ki buradan problemlerede temel atmak için iyi olabilir ama dediğimi gibi bence çok çok kolay seviye değil ilk 1-2 ünite kolayken sonrası kolay-orta arasına geçiyor ve bence kitap genel olarak kolay-orta segment için iyi yani hem tekrar yapmak için hem yeni nesil hem de problemlere başlangıç için güzel bir kitap olduğunu düşünüyorum en azından antrenmanlarla matematik vs yerine çözülebilir bir kitap antrenmanlarla matematik gerçekten 0 temel için ise bu artık kolay-orta seviye uygun ve bunu çözüp 345 geçerek rahatlıkla yapabilirsiniz.

Kesinlikle alınır bence kitap tekrar açısından güzel ve bence temel oluşturmak için zorlayıcı sorular var özellikle yeni nesilimsi bayağı bir soru olmasını geçtim çok yoruma dayalı problemimsi sorular var ki buradan problemlerede temel atmak için iyi olabilir ama dediğimi gibi bence çok çok kolay seviye değil ilk 1-2 ünite kolayken sonrası kolay-orta arasına geçiyor ve bence kitap genel olarak kolay-orta segment için iyi yani hem tekrar yapmak için hem yeni nesil hem de problemlere başlangıç için güzel bir kitap olduğunu düşünüyorum en azından antrenmanlarla matematik vs yerine çözülebilir bir kitap antrenmanlarla matematik gerçekten 0 temel için ise bu artık kolay-orta seviye uygun ve bunu çözüp 345 geçerek rahatlıkla yapabilirsiniz.
Katılıyorum, bu kitap kesinlikle çok kolay değil. Kitabı incelediğimde, içinde çıkmış soruların bulunmasını beğendim. Eğer sıfırdan bir öğrenci olsaydım, bu kitapla başlardım.

Katılıyorum, bu kitap kesinlikle çok kolay değil. Kitabı incelediğimde, içinde çıkmış soruların bulunmasını beğendim. Eğer sıfırdan bir öğrenci olsaydım, bu kitapla başlardım.

Ek olarak ünite sonunda (konuyla alakalı) 3 test var 1 tarama 1 konu 1 ÖSYM ve tarama testinde mesela 3. soruyu yapamadınız o konunun köşetaşı kaç ise artık X. 3 köşetaşına gidip o konuyu tekrar edebiliyorsunuz anlamadığınız yerleri kapatabiliyorsunuz konu testi ise tamamen karma olup hem tarama hem ÖSYM arasında bir seviyede ÖSYM seviyesi direk geçmiş senelerde o konuyla alakalı TYT-AYT-ALES-DGS-TEOG vs. bütün yılları kapsayan çıkmış türdeki soruları gösteriyor yani hem kısa kısa hızlı hızlı öğretiyor temel kitaplar arasında kesinlikle çok iyi bir kitap tabii çok zor değil ama aktif - antrenmanlarla matematik yayınlarına göre kolay değil ve tamamen klasik değil yeni nesil sorular olması ve ÖSYM tadında direk ÖSYM sorular olması kolay-kolay üstü yapıyor kitabı.

Ek not kitap 2021 basımı yeni nesil diye geçiyor 2020 öncesi klasik sorulardan oluşuyor zaten kitap üstüne yeni nesil sorularla yazısı oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı