Kargo ile monitör gelirken bir sorun olur mu?

Moon 21

Kilopat
Yer
KKTC Girne
İyi akşamlar, internet üzerinden monitör siparişi vermek istiyorum. Ama biraz tedirginim. Monitör çarpar, bir şey olur, arızalanır gelirken gibi bir şey olabilir mi? Sizce ellerimle bir satış noktasından alsam dahamı uygun olur? Konumum Kuzey Kıbrıs, Girne şehri, konu açılmışken bir soru daha sormak istiyorum, elektronik eşyalar yurt dışı gümrük vergisi ortalama ne kadar oluyor, tecrübesi olan anlatabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuryenin gözü önünde açıp kontrol edin. Hasarlıysa kapıda tutanak tutun. Bazı kuryeler çok aceleci, kucağınıza atıp kaçıyorlar, bekletin.

14 gün cayma hakkın var, alırsın takar kontrolünü yaparsın problem varsa güzelce paketleyip geri yollarsın. Kutusunu ve içeriğindeki paketleri yırtmadan dikkatlice açmalısın.

Ben 27inc samsung monitör satın aldım 1 yıl kadar önce ,sıkıtınsız elime ulaştı (Yurtiçi Kargo ile geldi) daha sonrasında tam 3 defa ev tipi ayaklı vantilatör sipariş ettim ,her seferinde kırık geldi iade ettim,artık 3.seferde vaz geçtim kırık parçaları japon ile yapıştırdım kullanıyorum hala . Yani biraz şans meselesi gibi.

Hiç o riske girme derim. Kargo firmaları çok gaddarca davranıyolar paketlere. Ordan oraya fırlatıyolar paketleri. Her ne kadar cayma hakkın olsa da işi hep yokuşa sürüp prosedürlerle bezdiriyolar insanı.

gidip kendin alma şansın varsa öyle yapmanı öneririm ama öyle bir şansın yoksa zamanın da varsa kargoyla al ama monütörü incelerken kesinlikle kargocuyu beklet.

Hasarlı çıkarsa peki paramı alıcıdanmı kargo şirketindenmi istemem gerekiyor veya aynı monitörün yenisini isteyeceğim sanırım.
@ismail60 benimkisi büyük ihtimal uçak ile gelecek uçak iniş kalkış yaparken hasar verebilir diye düşünüyorum.

onun ayrıntısını iletişime geçerek öğrenebilirsiniz tabi size kargoyu ulaştıracak şirketinde sigortalama biçimi vardır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı