Çözüldü Kargo kutusu hasarlı gelen güç kaynağı ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ramazan Ö

Hectopat
1.5 hafta önce aldığım PSU geçen hafta çarşamba günü geldi ama evde olmadığım için hafta sonu alabildim.

Bir tarafı göçüktü, yumuşacıktı. Sanki tekmelenmiş gibi... Kutuyu henüz açmadım. Kargonun bulunduğu dükkan sahibi hiç ellemediğini, kargo görevlilerinin bırakıp gittiğini söyledi.
Durum bu arkadaşlar. İncehesap'dan almıştım. Hâlâ iletişime geçmedim.

Şöyle yapasım var; onları arayıp değişim istemeyi düşünüyorum, bulunduğum yerde kargo şubesi olmadığı için bugün -yine onlardan sipariş verdiğim RAM'ler var- gelecek olan kargoyla göndermeyi teklif edeceğim. Eğer olmazsa henüz sistemi tam olarak toplamadığım için test edemeyeceğimi, eğer kargonun içeriği sağlamsa sorun etmeyip kullanmayı düşündüğümü belirtesim var.

Kutunun aralıklarından yokladığımda fark ettim, arasında havalı poşet var gibi. Sizce kargo kutusu hasarlı gelen PSU sıkıntı yaratabilir mi? Yukarıda anlattığım gibi yaparsam doğru mu yapmış olurum?

@RPM, @HABAR hocam, sanırım sizler de anlıyorsunuz bunlardan. Size de uyarsa sizin de görüşünüzü merak ediyorum. :)

Fotoğrafları ekledim, eklerden görebilirsiniz. :)

IMG_20210601_115434.jpg
IMG_20210601_115432.jpg
IMG_20210601_115313.jpg
IMG_20210601_115322.jpg
IMG_20210601_115239.jpg
IMG_20210601_115259.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey olmaz kullan. Ayrıca hasarlı falan deyince paket ezilmiş sandım. Kargocu bir tek senin paketini taşımıyor paketleri üst üste koyup taşıyor bunu bildiğini umuyorum ayrıca PSU kutusu içinde koruyucu sungerlerle korunuyor. Kullan.

Firma İncehesap ise iade 1 ay sürer hocam. PSU'ya zarar gelmemişse kullanın.
Bilmiyorum ki 😃 Dediğim gibi, henüz deneme imkanım yok.

O zaman kardeşim herkes kargosunu iade etsin.
Gereksiz yere etmediği sürece hakkı.
Bu mu hasarlı kargo kutusu? :)
Daha hasarlıları olabilir ama bana gelen en hasarlı kutu bu.
Bir tarafı göçüktü, yumuşacıktı. Sanki tekmelenmiş gibi...
1. ve 2. fotoğrafa bakabilirsiniz. Sadece 5. ve 6. fotoğraftaki gibi olsa neden aklımı karıştırsın? Olabilir der geçerdim.
Kargonun suçu olabilir, en kötü tüketici mahkemelerine git.
Hocam, çok uğraştırmaz mı o?
Hocam benim bir kere kargo kutum bayağı hasar görmüştü bir sıkıntı yaşamadım eğer deneyip sorun çıkmazsa rezalet desteklerle uğraşmaya değmez bence.
Henüz deneme imkanım yok hocam. "Ne olur, ne olmaz?" diyerek kutuyu bile açmadım.

Hocam, maske siparişi vermiş idim, kutunun üzerinden araba geçmiş gibiydi. Bu hasarlı falan değil, PSU çalışır muhtemelen.
Hocam, maske olsa sorun etmezdim zaten ama güç kaynağı olması aklımı kurcalıyor. Daha önce sistem toplamadım. Laptop tarafındaydım. Onları araştırıp orada gelişmiştim ama şu sıralar yoğunum, fazla araştıramıyorum.

Bir şey olmaz kullan. Ayrıca hasarlı falan deyince paket ezilmiş sandım. Kargocu bir tek senin paketini taşımıyor paketleri üst üste koyup taşıyor, bunu bildiğini umuyorum.
Ben zaten özel hizmet falan beklemiyorum ki 😃 Biraz özense yeter, 1. ve 2. fotoğraflar ve şu açıklamamdan dolayı normal gelmedi bana.
Bir tarafı göçüktü, yumuşacıktı. Sanki tekmelenmiş gibi...

Ayrıca PSU kutusu içinde koruyucu sungerlerle korunuyor. Kullan.
Peki hocam, bilmiyordum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pek anlamadım ama birazdan tekrar detaylı bakayım hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı