Kargo kutusundan mouse yerine akıllı saat çıktı

Hocam gerçek fiyatı 9500TLymiş yanlış bakmışım. Hala duruyor elimde isteyen olmadı.
İşin komiği 500TL mouse parası iade edildi teslim almadığım için. Aynı günde de mouse 420TLye düştü tekrar aldım. Kısaca 9580TL kâr yaptım bu saçma işten.
Edit: Saatin asıl sahibi iade etti muhtemelen o da zarar etmemiştir. Olan kutuların üzerine yanlış adres yapıştıran Yurtiçi kargoya oldu.

Yediğin haram yanına kalmaz elbet çıkar bir yerden.

Bu anlayışa cidden inanıyor musun? Elbet saygı duyarım sadece soruyorum.
Şanslıymışsınız, hayırlı olsun.

Valla daha kutusunu bile açmadım evde duruyor öylece hemen laf atma bilmeden.
Ayrıca nereye iade etmemi ne yapmamı istiyorsun söyler misin? Gidip Medimarkta Trendyola ya da Yurtiçi Kargoya geri mi postalayayım? Şubelerine gidip durumu anlatsam muhtemelen saati verdiğim çalışan direk cepleyecektir. Kendi elimle veriyorum adama istediğini yapar.

Kanka git kullan napıcaksın geri verip.

Son durum nedir hocam kullanıyor musunuz saati yoksa duruyor mu kutuda hala.

Son durum nedir hocam kullanıyor musunuz saati yoksa duruyor mu kutuda hala.
İnanır mısınız bilmem peder aramış mediamarktı ve yurtiçi kargoyu. Yurtiçi kargo bizlik bir durum değil demiş, Medimarkt da getirirseniz seviniriz falan demiş. Babam da haram yemeyelim diye götürüp vermiş. Pek birsey diyemedim haberim de yoktu zaten kullanamadan gitti 10.000TL.
Olur da sizin başınıza gelirse hiçbir şey olmuyor onu da ekleyeyim. Biz kendi isteğimizle geri verdik. Siz isterseniz geri vermeyin ne de olsa markalar da enflasyonun üstünde fiyat koyup insanları dolandırıyor.

Mouse geldi mi reis bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…