Kargo kutusundan mouse yerine akıllı saat çıktı

Bana böyle bir şey olmuş olsa muhtemelen iade ederdim ama sizde haklısınız bu eknomide öyle bir saat almak zorlar insanı. Açmadan 1 ay bekleyin bence kimse aramazsa açın.

Gençler gerçekten size inanamıyorum. Resmen hırsızlığı savunuyorsunuz!

Konu Tanrı'nın varlığına kadar uzar etiği savunmak saçma.

Az gerçekçi olun bu saat kime gelse alır geçerdiniz, bende geçerim satmam kullanırım evime iade almaya gelen olursa arkadaşıma verdim vs der geçerim. Zorla alacak değiller.

Az gerçekçi olun bu saat kime gelse alır geçerdiniz, bende geçerim satmam kullanırım evime iade almaya gelen olursa arkadaşıma verdim vs der geçerim. Zorla alacak değiller.
Zorla ürünü değil bedelini alacak durumdalar. Maddi tazminat davalarında dava sonucunda eğer ödenmek zorunda kalınırsa ödeyecek şahıs 'napayım? ödemiyom. Zorla alacaksınız değil ya?' mı diyor?

Biri bana yanlışlıkla fazla para üstü verdiğinde fazla olduğunu direk söylüyorum. Fark ederse geri veririm deyip parayı cebe atmıyorum. Bu meblağ tabi ki daha fazla fakat kendime olan saygımdan dolayı bu durum benim başıma gelse düşünmeden iade ederdim.

Bana böyle bir şey olmuş olsa muhtemelen iade ederdim ama sizde haklısınız bu eknomide öyle bir saat almak zorlar insanı. Açmadan 1 ay bekleyin bence kimse aramazsa açın.
Baba parası harcayan insanları zorlar hocam. Kendi parasını kazanan insanlar için 5 bin lira için kendini böyle bir duruma sokmak bile utanç kaynağıdır.

Baba parası harcayan insanları zorlar hocam. Kendi parasını kazanan insanlar için 5 bin lira için kendini böyle bir duruma sokmak bile utanç kaynağıdır.

Şu an emekli maaşının 3'te birinden bahsediyoruz baba parası yemeyi bırak babası bile düşünür bu durumda. Bir yandan da acınası bir durum 1 saatin bu kadar değerli olması.

Biri bana yanlışlıkla fazla para üstü verdiğinde fazla olduğunu direk söylüyorum. Fark ederse geri veririm deyip parayı cebe atmıyorum. Bu meblağ tabii ki daha fazla fakat kendime olan saygımdan dolayı bu durum benim başıma gelse düşünmeden iade ederdim.

Cebime atar fark etmemişim derim. Saat hayırlı olsun bu arada.

Şu an emekli maaşının 3'te birinden bahsediyoruz baba parası yemeyi bırak babası bile düşünür bu durumda. Bir yandan da acınası bir durum.
Hayatı boyunca birikim yapıp parasını akıllıca kullanamamış, yatırımları olmayan insanların emekli maaşının 3'te biri. Çoğu 20-30 yaşındaki insanların bir günlük harcaması bile de etmeyebiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı