Kargo nasıl iade edilir?

ayrandelisi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben hoverboard aldım bitpazarından ve şarj aleti yok ama hiçbir sıkıntısı gözükmüyor ve şarj aleti de sağdan soldan bulamadım. İnternette var. 700TL'ye onu alacağım ama hoverboard çalışmıyorsa şarj aletini iade edeceğim. Trendyol'dan alacağım. Ne deyip iade edebilirim ya da iade edebilir miyim?

Merhaba. Ben hoverboard aldım bitpazarından ve şarj aleti yok ama hiçbir sıkıntısı gözükmüyor ve şarj aleti de sağdan soldan bulamadım. İnternette var. 700TL'ye onu alacağım ama hoverboard çalışmıyorsa şarj aletini iade edeceğim. Trendyol'dan alacağım. Ne deyip iade edebilirim ya da iade edebilir miyim?
İade kodu olusturuyorsunuz ve secilen kargo firmasinin subesine urunu paketleyip goturuyorsunuz, daha sonra kodu oradaki kisiye soyluyorsunuz. Ek olarak bazi kisiler kargo paketinize yapistirilan etiketin fotografini cekmenizi oneriyor fakat bazilari da gereksiz diyor.

Site üzerinden iade et diyebilirsiniz beklediğim gibi çıkmadı veya ona benzer seçeneklerden birisini dediğinizde genellikle sorun olmadan iade edebiliyorsunuz. Size kod verecekler sonrasında kargo şubesine o kodla gönderimini yapacaksınız ürünün.

Tavsiyem elektrikçilerde her türlü adaptör vardır gidin deneyin ona göre alın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı