Kargo nasıl iade edilir?

Dr.Grunwalder

Decapat
Daha fazla  
Bir şey satın aldım ve onu iade etmek istiyorum. Kutuyu paketledim yeniden. Fakat nasıl iade edeceğimi bilmiyorum. Adım adım biri anlatabilirse çok iyi olur.

Bir şey satın aldım ve onu iade etmek istiyorum. Kutuyu paketledim yeniden. Fakat nasıl iade edeceğimi bilmiyorum. Adım adım biri anlatabilirse çok iyi olur.
Satın aldığınız siteye girin ve geçmiş ürünlere bakın. Orada iade kısmı olacak, iade talebi oluşturun ve size bir kod ile kargo şirketi söyleyecekler.

O şirkete gidin, "Şu sitenin iadesini yapıcam, bu da kod." şeklinde uzatın. Kodu girdikten sonra size zaten "Tamamdır, gidebilirsiniz." diyecekler.

Verilen iade kodunu bir kağıda yazıp, kargonun üstüne yapıştırmayı öneririm.

Aldığınız yere ürünü iade etmek istediğinizi bildirmeniz gerekiyor, size dönüş yapacaklardır. Bazen ürün iadesi için kargo evinize gelip ürünü alır, bazen de siz ürünü kargo şubesine götürürsünüz. İade için size bir numara verilir, bu numarayı söylediğinizde kargo görevlisi ürünü teslim alır. Sonrasında, ürünü aldığınız firmanın cevabını beklemeniz gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı