Çözüldü Kargo sistemde farklı kişiye bırakılmış görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yunus ereng

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Birkaç gün önce Hepsiburada'dan bir kulaklık sipariş etmiştim. Kulaklığımı dün teslim aldım fakat bugün sabah aynı kargo takip kodunu internet sitesine yazınca ürünün hiç duymadığım benimle alakası olmayan birine teslim edildiği görünüyordu. Bu durumdan ben veya kargonun teslim edildiği görünen kişi sıkıntı yaşar mıyız? Kargo şirketine telefon edip düzeltilmesini istemem gerekir mi?

Çözüm
Arkadaşlar merhaba. Birkaç gün önce Hepsiburada'dan bir kulaklık sipariş etmiştim. Kulaklığımı dün teslim aldım fakat bugün sabah aynı kargo takip kodunu internet sitesine yazınca ürünün hiç duymadığım benimle alakası olmayan birine teslim edildiği görünüyordu. Bu durumdan ben veya kargonun teslim edildiği görünen kişi sıkıntı yaşar mıyız? Kargo şirketine telefon edip düzeltilmesini istemem gerekir mi?
İade edersen sıkıntı olabilir. Arayıp düzeltmelerini iste.
İade edersen sıkıntı olabilir. Arayıp düzeltmelerini iste.

Çözüm
Böyle problemler olabilir. Ürünün sana gönderimi doğru ise ve teslim aldıysan aramanı gerektirmez. Çok yoğunluk var. Karışıklık olmuş olabilir.

Geçenlerde de bana başkasının kargosunu veriyor kargocu. Adres burası değil diyorum tamam dedi gitti, aksamustu bir baktim benim kapının önüne atmis kargoyu. İsim ya da telefon numarası da yok üzerinde. Başkasının ürünü benim elimde su an. Bu çalışanlar nasil bir kafa yaşıyor anlamiyorum. Ara kargoyu, nereye bırakmışlarsa gidip alsinlar size versinler ürünü. Kendiniz bulucam diye uğraşmayın.

Hayır, bir sorun oluşmaz. Bu genellikle olan bir durumdur. Gelen kurye sizin adınızı soyadınızı almadan giderse genel olarak rastgele ya da aklında kalan bir şeyi girer. Bu durumu belki de yüzlerce kez yaşadım, bir sıkıntı olmaz merak etme.

Geçenlerde de bana başkasının kargosunu veriyor kargocu. Adres burası değil diyorum tamam dedi gitti, aksamustu bir baktim benim kapının önüne atmis kargoyu. İsim ya da telefon numarası da yok üzerinde. Başkasının ürünü benim elimde su an. Bu çalışanlar nasil bir kafa yaşıyor anlamiyorum. Ara kargoyu, nereye bırakmışlarsa gidip alsinlar size versinler ürünü. Kendiniz bulucam diye uğraşmayın.
Olayı yanlış anlamışsınız hocam.
Çoğu zaman yapılıyor bu. Size teslim edip teslim alan kişiye ''Kendisine'' veya ''Teslim Edildi'' yazıyorlar. Sorun olacağını sanmıyorum.

Hiçbir şey olmaz. Adamlar hız için yapıyor. Bazısı kendi adını giriyor. Kargo bir şekilde sizin elinize ulaştıysa sorun yok. Zaten ülkede kargo tutanağı diye bir şey (pratikte) söz konusu olmadığı için bahsi geçen durum bir sorun teşkil etmiyor.

Kargolarımın yarısından fazlası bu olayı yaşıyor.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı