Kargo yolda hasar görür mü?

Arkadaşlar herkes olumsuz yazıyor içim sızlamaya başladı...günlerdir yarını bekliyorum mutlu mutlu oyun oynayacağım diye...
Tecrübe böyle kazanılır. Keşke o şekilde yollatmadan danışsaydın. PC satan siteler, ekran kartını çıkarıp kendi kutusunda gönderir. Otobüsteki muavinin, bir valizi almak için senin kutunu fırlatıp yere atmamasını dilerim. Kargo onlar için hiçbir önem ifade etmiyor. Sonucu bize bildir :D

Ekran kartının takılı olarak yola çıkması sıkıntı. Genellikle satıcılar ekran kartını demonte olarak gönderir. Bir keresinde kedim bilgisayar kasamı devirmişti herhangi bir sorun çıkmamıştı ancak bu bir kere mahsus bir olaydı. Araç içinde sabit durmadığı durumlarda hasar alma olasılığı var.

Haha🤣tedirgin olduk ama Allah'a şükür sorun yok. Bu arada 3D mark nedir? İlk defa duyuyorum bir de internet bağladık daha.
Ekran kartını test eden program hocam, ekran kartının performansına göre puan veriyor ve sorun olup olmadığını anlayabiliyorsunuz, ekran kartının sıcaklık değerlerini de görebiliyorsunuz. Steam'den indirilebiliyor, demo sürümü ücretsiz.

Ekran kartını test eden program hocam, ekran kartının performansına göre puan veriyor ve sorun olup olmadığını anlayabiliyorsunuz, ekran kartının sıcaklık değerlerini de görebiliyorsunuz. Steam'den indirilebiliyor, demo sürümü ücretsiz.

İnternet olunca bakarım sağ olun bir de internet kablosu bağlı olmadan telefonun internetini kasaya nasıl bağlarım hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı