Kargocu başkasına ait olan kargoyu bize bırakmış

Makaleler
11
Yer
Ötüken, Tanrı Dağları
Olayı kısa keseyim;
Adam gitmiş başkasına ait olan kargoyu bize bırakmış" direk bırakmış yani bizde sonra bulduk" burada asıl garip olan bu kargonun bir tanıdığımızın çıkması. Peki bu tanıdığımızın bizden 2 mahalle uzakta oturması?
Neyse aradık onları bir kargo bekliyor muydunuz diye onlarda evet dedi bizde geçerken alın dedik. Kargocunun şansı apayrı kafası apayrı güzel.

Türkiye deki kargo şirketlerinin çoğu böyle umursamıyor vurdum duymaz tavırlar içersindeler. Ama tabiki bu şubeden şubeye değişen bir olay.

Benim kargomu sitedeki başka birine gönderdiler. Gönderdikleri kişi ise, pek sevmediğim biriydi. Mecbur gittim ama o an kuryeye içimden dediklerimin haddi hesabı yok.

Ben ekmek alıp dönerken yokuştan çıkan kargo arabası bir kutu düşürmüştü. Alıp eve götürmüş, kargocuları aramıştık. Biz aradık ama direkt açıp kullanabilirdim de. Sonra uğraşır dururdu asıl sahibi.

Cidden çok umursamazlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı