Kargocuların eve kargo getirmemeleri

Yusufkursun

Hectopat
Öncelikle herkese iyi forumlar. Ben Yalova'da oturuyorum ve merkeze 10km+ uzaktayım bu yüzden hiçbir kargo şirketi bulunduğum mahalleye kargo getirmiyorlar. Hep benim gidip almam gerekiyor ve bu da bana minimum 5TL+'ye mal oluyor. Kargocuların eve kargo getirmeleri zorunlu mu?

Çoğu kargo merkeze uzak ve şubesi bulunmayan ilçeler için haftada bir araç yolluyor öyle bile teslim ediyor. Garip geldi sizin durumunuz.

Öncelikle herkese iyi forumlar. Ben Yalova'da oturuyorum ve merkeze 10km+ uzaktayım bu yüzden hiçbir kargo şirketi bulunduğum mahalleye kargo getirmiyorlar. Hep benim gidip almam gerekiyor ve bu da bana minimum 5tl+'ye mal oluyor. Kargocuların eve kargo getirmeleri zorunlu mu?

Hocam eve kurye ile getirin diyebilirsiniz ama sonra bu olabilir.

bILGJabSphHmjvC-800x450-noPad.jpg

Pandemi başladığından beri evime gelen tüm kargoları apartmanın kapısında teslim aldım. Adamlar keyfi çalışıyor. Arayıp durumu firma yetkilisine iletmek istediğimde kaydınızı aldık diyip kapatıyorlar daha sonra aynı kargo çalışanı aynı şekilde tekrardan geliyor. Acayip bir kısır döngü var. Senin durumunda buna benzer çünkü kargo firmasinin evine kadar getirmesi gerek.

Çoğu kargo merkeze uzak ve şubesi bulunmayan ilçeler için haftada bir araç yolluyor öyle bile teslim ediyor. Garip geldi sizin durumunuz.

En son Trendyol ve Hepsiburada'dan alışveriş yaptığımda "abi beni bir kargo için 15km getirtme ya" diye sitem etmişlerdi ben müşteri hizmetlerini aradığımda ise evet siz haklısınız getirmeleri gerekiyor dediler fakat 1 hafta boyunca ürün gelmeyince ben gidip almıştım.

Pandemi başladığından beri evime gelen tüm kargoları apartmanın kapısında teslim aldım. Adamlar keyfi çalışıyor. Arayıp durumu firma yetkilisine iletmek istediğimde kaydınızı aldık deyip kapatıyorlar daha sonra aynı kargo çalışanı aynı şekilde tekrardan geliyor. Acayip bir kısır döngü var. Senin durumunda buna benzer çünkü kargo firmasinin evine kadar getirmesi gerek.

Mahalleye getirseler şükredeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı