Kargoda gelen kasanın temperli camı kırılmış

thrsngy

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün elime gelecek olan bir bilgisayar var. Kargo şirketinden biri aradı ve temperli camin kutunun icinde tuz buz olduğunu soyledi su andaki en büyük endisem bilgisayarin donanimina zarar gelmesi. Sizce donanim herhangi bir zarar görmüş mudur ve temizlerken nasıl temizlemeliyim? Öneriniz olur mu?

Arkadaşlar bugün elime gelecek olan bir bilgisayar var. Kargo şirketinden biri aradı ve temperli camin kutunun icinde tuz buz olduğunu soyledi su andaki en büyük endisem bilgisayarin donanimina zarar gelmesi. Sizce donanim herhangi bir zarar görmüş mudur ve temizlerken nasıl temizlemeliyim? Öneriniz olur mu?

Satın aldığın yerle iletişime geç iade et veya yenisi ile değiştir camı kırdılarsa ekran kartına zarar gelmiş olabilir.

Hocam söyleyin firmaya geri gönderilsin, donanıma zarar gelmiş olabilir. Hiç uğraşmayın onunla.

Hiç açma kutuyu geri yolla değişim iste. Satıcı firma ile kargo firmasının arasında halledilmesi gereken bir mesele.

Peki arkadaşlar cok sagolun benim merak ettiğim konu şu iade isine hallediyorum suan nirmalde başımıza biyle bir is gelse kasa donanımına kesin bir zararı olur mu yoksa ihtimalimi olur

Ekran kartı genelde monte olarak gelmez hocam.

Ben istemiştim Full montajlı şekilde göndermişlerdi ekran kartı sarkık şekilde asılı duruyordu vidasızdı.

Peki arkadaşlar cok sagolun benim merak ettiğim konu şu iade isine hallediyorum suan nirmalde başımıza biyle bir is gelse kasa donanımına kesin bir zararı olur mu yoksa ihtimalimi olur
Kesin zarar görücek diye bir şey yok şansa bağlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı