Kargoda laptop ekranı hasar görmüş

zaratan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 2060 intei i7 10750H 2.60GHz 16gb ram
Meslek
öğrenci
PTT Kargo ile bilgisayar elime ulaştı fakat açtıktan sonra ekranda sorun olduğunu fark ettim ne yapmam lazım ve bu ekrandaki sorun önemli bir şey mi sadece koyu renklerde belli oluyor.
Bu arada kargo açarken video çektim fakat ekranın sıkıntılı olan kısmı videoda yok.

WhatsApp Image 2024-11-13 at 18.32.42.jpeg

PTT Kargo ile bilgisayar elime ulaştı fakat açtıktan sonra ekranda sorun olduğunu fark ettim ne yapmam lazım ve bu ekrandaki sorun önemli bir şey mi sadece koyu renklerde belli oluyor.
Bu arada kargo açarken video çektim fakat ekranın sıkıntılı olan kısmı videoda yok.

Eki Görüntüle 2351513
Sıkıntı olur tabii ki hocam, siz ürünü parayla aldınız sonuçta. Kargo firmasını arayıp durumu izah edin, en kötü THH'ye başvurursunuz.

Eki Görüntüle 2351513
Çok sıkıntılı bir durum, şimdi satıcıyı arasan ben bunu senin yapmadığını nereden bileyim diyecek. Kargoyu arasın teslim almışsın sen bunu biz nereden bilelim diyecek. Yorum bulamıyorum.

Bilgisayarı abim kargoladı sıfır ürün değil fakat göndermeden önce böyle bir sıkıntısı yoktu.

Sıkıntı olur tabii ki hocam, siz ürünü parayla aldınız sonuçta. Kargo firmasını arayıp durumu izah edin, en kötü THH'ye başvurursunuz.

Kargo şirketini anlatıp durumu bilgilendirin. Meshuliyet onların diye biliyorum. Abin kutuya kırılabilir yazmış mıydı?

Kutu PTT'nin ve dediğiniz gibi üstünde yazıyor bilgisayarın dışına ayrıca plastik koruma taktırmış bilgisayar da çantanın içindeydi bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı