Kargodaki hassas ve özel ürün seçeneği

375558

Hectopat
Katılım
12 Ekim 2020
Mesajlar
548
Çözümler
5
Bi paket kargolamayı düşünüyorum, kırılabilir bi ürün o yüzden kargoda hassas ve özel ürün seçeneğini seçtim. Ayıptır söylemesi de 80 TL ya. Neyse acaba bu seçeneği seçersem ya da seçmezsem birşey değişiyorm mu? Bilen bir kişi yazabilir mi?
 
Hassas ve özel ürünü seçmezsen kargonu bu eleman taşıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir yana güzel bir şekilde paketlersen normal kargo seçeneği yeterlidir.
 
Hocam değişiyor diyorlar ama bence yok öyle bir şey. Yakın bir arkadaşıma laptopunu kargoladım ve hassas ürün özelliğini seçtim. İki parça olarak gelmiş ona.
 
Daha yavaş fırlatıyor olabilirler, emin değilim. :p Havalı poşet ve kırılacak eşya etiketi yapıştırıp gönderiyordum ben kargolarımı. Bu şekilde 4 ekran kartı gönderdim ve hiçbirinde sorun çıkmamıştı. Poşetin 5-6 TL'lik ücreti dışında da bir şey ödememiştim.
 
Son düzenleme:
Hocam çalıştığım yer adına konuşayım çok bilinen online alışveriş sitesinin kargo ayıklamasını yapıyoruz ve üzerinde ne yazarsa yazsın çalışanlar acımıyor. Adam 4-5 metre ileriye monitörü fırlatıyor mesela. Ben o günden sonra çok ama çok zorda kalmadıkça internetten almam 100 - 200 fazla verir gider kendim alırım. Kısacası ürünün size sağlam gelmesi tamamen şans işi.
Belirtmeyi unutmuşum bir adet kargo bir kez değil en az 2-3 kez fırlatılıyor. Kesinlikle hassas davranılmıyor.
 
Son düzenleme:
Kayseri'ye laptop yolladım 14 inch.
Köpek gibi sarmaladım, bol bol havalı poşet, kağıt bant kullandım.
Sağ salim alıcıya ulaştı, sorun yaşamadı.
Diyeceğim o ki; kargoyu iyi paketlersen normal seçenek yeterli, zira "hassas" seçeneğini seçersen bile hassas davranacaklarını bilmiyoruz.
 

Geri
Yukarı