Kargom dağıtıma çıktı ama teslim edilmedi

Galvarino

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
234
Yer
Wall Maria
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
13 Ekim tarihinde Amazon'dan satın aldığım ve kargoyu da Kolay Gelsin isimli kargo firmasıyla gönderilecek olan Mouse hakkında "bugün dağıtıma çıktı" mesajı aldım ancak 6 saattir gelmedi. Canlı takibi sürekli kontrol ettim ve resmen benim adres teğet geçildi. Sitelerinden müşteri hizmetlerini aradığımda canlı olarak görüşemiyorum kimseyle hep aynı cevapları veren biri çıkıyor. Herhangi bir geri dönüş, mesaj alamadım. Sizce ne yapmalıyım?
 
Yarın ı bekle yarın da dağıtılmaz ise 17:30 gibi ara anlaşmazlık olup olmadığını öğren.
 
O kargo firması benim bu zamana kadar kullandığım en iyi firma. Amazondan 20-30 siparişim oldu ve çoğunda o kargo firmasıyla sorunsuz teslim aldım. Dilersen kargo firmasıyla iletişime geçebilirsin. Gelmeden 30 dakika kadar önce mesaj atıyorlar. Yarın eline ulaşmazsa iletişime geç :) .
 
Evdeyken gelmiş olma ihtimalini çıkartıyorum, büyük ihtimalle bugün yetişmemiştir. Sonuçta bu insanlarında iş bitim saatleri var.
 
Kargo takip numarası varsa ve yol çıktıysa getirirler. Kolay Gelsin firması şubesi olan bir firma değil direkt teslim ediyor hem SMS atıp telefon da ediyorlar getirmeden kısa bir süre önce. Yoğunluk vardır.

Sitelerinde GPS'li takip de var aracın nerede olduğunu canlı görebiliyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı