Kargonun Başkasına Verilmesi

Kya_Bumi

Kilopat
Katılım
1 Şubat 2016
Mesajlar
78
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
13.02.2018 de sipariş ettiğim kargomu Aras Kargo başkasına teslim etti. Teslim ettiği kişi ile ne ad ne soyad ne akrabalık bağım var tanımıyorum bile, adres kesinlikle doğru ne yapmalıyım?
 
Satın aldığınız yere bildirin. Onlar çalıştıkları kargo firması ile görüşüp sorunu çözsünler. Siz müşteri olarak böyle bir sorunla boğuşmak zorunda değilsiniz. Sorunu çözemezlerse ücret iadesi isteyin.
 
Aynen öyle. Aldığınız yeri arayıp sorun. Kimlik görmeden teslim etmemeleri gerekir. Ürünün en kısa sürede size ulaştırılmasını isteyin. Süreci hızlandırmak adına kargo şubesini arayıp durumu izah edin ve detayları öğrenmeye bakın.
 
Teknobiyotik inşallah duruma anlayışlı davranır ve yeni ürün veya para iadesi yapar, yarın bildireceğim durumu. Yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.
 
Hocam sizden kaynaklanan bir durum yok. Kargo firmasıyla ticari ilişkileri bulunan firma kendileri. Siz müşterisiniz ve ücreti ödedikten sonra hizmeti sağlıklı almak hakkınız. Anlayışlı davranmak gibi bir lüksleri yok. Sizden yana olmazsalar bir daha oradan alışveriş yapmam açıkçası. Sorun çıkarmaları durumunda hakem heyetine vermenizi öneririm.
 
Sıkıntı çıkarsa buruya yazacağım teşekkür ederim.

Bugün sabah işe giderken kargomu sepette buldum. acaba verdikleri kişi akşam geldi sepete mi bıraktı çünkü akşam eve girerken sepet boştu. ama ben yineden şikayet edeceğim benim imzam olmadan birine verdiler sonuçta bunu bildirmeliyim
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı