Kargoyu başka birisi teslim alabilir mi?

serkankocal

Kilopat
Katılım
21 Haziran 2017
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yakın zamanda Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar bileşenleri sipariş edip evimde toplamak istiyorum. Ancak hayatımda hiç internetten kargolu sipariş vermedim. Merak ettiğim husus internetten nakit ödeme yapıp sipariş verdikten sonra adresime gelecek olan kargoyu benim adıma başkası alabilir mi? Yoksa illa siparişi veren kişi mi teslim almak zorunda? Ev adresime birden fazla kat yazarsam kargoyu adresime bırakırlar mı? Bu konu hakkında detaylı bilgi sahibi olmam gerekiyor sonradan başımın ağrımaması için.
 
Eğer yetkililere teslim alacak kişiyi söylersen alabilir. Aile, komşu fark etmez, onay verirsen herkes alabilir. Onun dışında kimlik gösterirse ailede ki kişiler, o zaman da alabilirler diye biliyorum ben.
 
Kişiye özel olmayan kargoyu nasıl seçicez peki? Ben Vatan Bilgisayar'dan siparişi verince kargoyla nasıl irtibata geçicez illa telefonla arayıp konuşmak mı lazım?
 
Vatan bilgisayardan aldiğin kargoyu evinde aileden biri varsa teslim alabilir. Kredi karti, banka kartı, kimlik kartı gibi teslimatlar sadece şahsa yapılır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı