Karıncalar evi bastı

Karınca ilaçları var bu durumlar için. Macun şeklin de satın almanız yararınıza olacaktır en etkilisi odur. Ek olarak karınca ilacı satın alın detan tarzın da. Karıncaların üstüne sıktığınız da onlar arkadaşlarına bulaştırır.
 
Camların ve balkon kapılarının yanına yarım limon koyabilirsiniz. Antalya'da normalde yazın karınca hep basar evleri fakat bu sene limon sayesinde basmadı. Ayrıca ağzı açık yiyecek bırakamayın.
 
Yine geliyorlar. En son arkadaşlarını kavanoza kapattım. Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.

Rehine kurtarma operasyonuna gelmiş olabilirler.Ben karınca istilası durumunda gidip detan karınca ilacı alıyorum eve girmek için kullandıkları girişlere sıkın bir daha oradan gelmezler.
 
Bizim mutfağın tezgahını basmışlar sabah su içmeye kalkınca baktım şok oldum. Neyse olan olmuş bari deyip öldürmeden önce küçük ekmek kırıntılarıyla hepsini tek tek besledim daha sonra BİM'den aldığım puding ile hepsinin önüne küçük küçük puding damlacıkları bıraktım. Ölmeden iyice beslensin garipler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı