imbaran
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Hocam görmediniz mi, beşer beşer ülkeye geliyorlar. Hepsi de erkek. Bir tane kadın yok içlerinde.
Yorumlarda da hala şu çocuğu savunan var kusura bakmayın atalarımızın kan dökerek aldığı ülkede Suriyeli çocuğun teki ben türküm demesini savunmayın. Suriyeliyim desin açıkca söylesin. Ya da gitsin.
Bak güzel kardeşim. Konu bu çocuk değil. Ve bu çocuğa patlamanız çok yanlış bir davranış ki olgun düşenmeye çalışan bir kişi olduğunu düşünmüyorum. Konu her milletten her toplumda kötüler olması. Sen şimdi Amerika'ya veya istediğin yere git. Ve orada üre geliş. Ve adamların ülkesinde kargaşa, bozuk ve kötü bir olay çıkar. Şimdi bütün Türkler kötü mü olacak sırf çoğunluk çürük olduğu için. Hayır tabii ki. O mantık sepette %70 bozuk var diye kalan %30'unda bozuk elma olduğunu düşenemezsiniz. Bu sayılar tabii ki meseladan ibaret.
Ben bu arkadaşın gerçekten okumak istediğine inanıyorum. Ve çocuğun ailesini nereden biliyorsunuz? Belki bizim ülkemizde 15 Temmuz'da yardıma çıkmış birileri veya dışarı da sapkınlık yapan birileri. Daha yüzünü görmediğiniz kişi hakkında böyle yorumlar yapabilme lüksünü kendine bulman çok yanlış bir karar.
Çünkü orada burada " Ehe atatürkçüyüm abi suriyeliler gitsin yaa hepsi öğğ. " diyen kişiler ve profilinde atatürkün portresi olan insanlar gibisiniz. Varsayım. Ayrıca kurduğum onca cümle arasından kendi istediğini ayıklayıp ona 'cevap' vermeye çalışman ayrı komik.Hocam görmediniz mi, beşer beşer ülkeye geliyorlar. Hepsi de erkek. Bir tane kadın yok içlerinde.
Yorumlarda da hala şu çocuğu savunan var kusura bakmayın atalarımızın kan dökerek aldığı ülkede suriyeli çocuğun teki ben türküm demesini savunmayın. Suriyeliyim desin açıkca söylesin. Ya da gitsin.
Konu Atatürk'e nerden geldi açıklar mısınız?
Başka bir platform olsa yüzünüze açıkça küfrederdim. Laf kalabalığı yapmayın.