Karışık bir hayata sahip bir liseli için öneriler

Arapçam çok düşük ayrıca derslerim çok iyi ve eski arkadaşlarım bana çok iyi davranıyor ama şu işte her yerde görmeye alıştığımız kişiler var ya ah onlar yok mu onlar.

Abi ben Suriye'de doğup Türkiye'ye asıl yurduma dönen bir türküm.

Beni anlamıyonuz ben zaten bir türküm.
Erzincanlı.
Anlıyoruz hocam.
Not olarak cümle içindeki yazım hatalarına dikkat edersen güzel olur.
Konuya dönersek de, ailenin Suriye de doğmuş büyümüş olması ve soy adın yüzünden bu şekil ayrımcılık görmen şu şartlarda oldukça doğal. Sende inkar etme Suriye asıllıyım de geç.

Arapçam çok düşük ayrıca derslerim çok iyi ve eski arkadaşlarım bana çok iyi davranıyor ama şu işte her yerde görmeye alıştığımız kişiler var ya ah onlar yok mu onlar.

Yani bu kadar abartma, sana ithafen değil ama daha geçen 10 Suriyeli %60 engeli olan bir insanı darp etti sence abartıyorlar mı?

Anlıyoruz hocam.
Not olarak cümle içindeki yazım hatalarına dikkat edersen güzel olur.
Konuya dönersek de, ailenin Suriye de doğmuş büyümüş olması ve soy adın yüzünden bu şekil ayrımcılık görmen şu şartlarda oldukça doğal. Sende inkar etme Suriye asıllıyım de geç.

Keşke böyle bir olay yaşamasaydıkta kardeşçe yaşayabilseydik. Yıl olmuş 2023 millet uzaya çıkmakla, savunma sanayi ile ilgilenirken biz hala daha LGBT, Kürt, Mülteci "problemleri(?)" ile uğraşıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı