Kariyer için ne yapmalıyım?

Aratus

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2020
Mesajlar
382
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba, bu sene YKS sınavına gireceğim eşit ağırlık bölümü öğrencisiyim 2 yıldır bir hedefim var havacılık yönetimi okumak istiyorum. İngilizceye merakım var yani üstüne koyup çok iyi bir şekilde gidip öğrenebilirim. Havacılığada merakım var sizlere de 2 sorum var.

1.sorum: Havacılık yönetimi sizce nasıldır? Bilginiz fikriniz veya giden tanıdığınız varsa bildiklerinizi söylerseniz sevinirim.

2.sorum: İlk 100 bine girme hedefim var bunun için çok çalışıyorum ve hedefim Eskişehir Anadolu üniversitesine girmek sizce tercih etmeli miyim? Hayır ise nedenleriyle yazarsanız ve başka tavsiye ettiğiniz yerleride söylerseniz sevinirim.

3.sorum: İlk 100 bin gibi bir hedefim olduğu için sınava girmiş veya bilgili olan kişilerden de nasıl bir çalışma yolu izlemeliyim? Hakkında bilgi istiyorum.
Cevap yazacak tecrübeli insanlara şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2016'da sınava girdim, yeni sistem ve sıralamalar hakkında bir bilgim yok. Ancak ben dersin yüzüne günde sadece 1 - 1,5 saat bakan bir insan olarak -yani az bir çalışmayla- 90.000 sıralaması yaptım. Şuanki durumu bilmiyorum ancak hedefini daha yüksek tutmanı öneririm.
 

Geri
Yukarı