Kariyer yapmak için hangi yazılım dili öğrenilmeli?

Canva geçtiğimiz günlerde yapay zekayla istediğin şeyi yazıp istediğin dilde istediğin yazılımı takır takır önüne döken sistemini tanıttı.. Yakında bu dilleri öğrenmek çok da esprili bir şey olmaktan çıkacak .. Öğrenmeye gerek kalmayacak çünkü.. Yapay zeka teknolojilerine yoğunlaşmanı öneririm.. Gelecek o sektörde olacak çünkü...

Canva geçtiğimiz günlerde yapay zekayla istediğin şeyi yazıp istediğin dilde istediğin yazılımı takır takır önüne döken sistemini tanıttı. Yakında bu dilleri öğrenmek çok da esprili bir şey olmaktan çıkacak. Öğrenmeye gerek kalmayacak çünkü. Yapay zeka teknolojilerine yoğunlaşmanı öneririm. Gelecek o sektörde olacak çünkü...

Python gibi mi?

Peki CS öğrenmek mantıklı mı?

HTML yazılım dili değil bir işaretleme dili ama web tarafına biraz ilgin varsa öğren tabii çok basit zaten.
Eğer hiç tecrüben yoksa kesinlikle Python'la başla çok anlaşılabilir bir dil ve yapabileceğin şeyler inanılmaz geniş.

Ben CS bir de HTML + CSS öğreniyorum kariyer yapmak için ama ben birçok oyun yapan Türk gördüm maalesef gerçekten hiç kimse tarafından beğenilmiyor fakat benim planım CS öğrenip Unity öğrenmekti fakat pek doğru durmuyor planım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı