Karşı cinse ilgi duymuyorum

Ben patateslere karşı ilgi duyuyorum çok tatlı değillermi ya?
canın sıkıldı cips yap
yada kızartma yap kahvaltıda yanına birde sosis ve salam efsane
fırına atıyom közleniyor efsane
aşkdır bu

ikinci eş olarakta ıspanak düşünüyorum onlarda bana özel güç veriyor sonuçta islamda çok eşlilik yasak değil ? 3. alırsam bimden peripella çikolatalı fındık ezmesi olur peripella adamdır.

Ben patateslere karşı ilgi duyuyorum çok tatlı değillermi ya?
canın sıkıldı cips yap
yada kızartma yap kahvaltıda yanına birde sosis ve salam efsane
fırına atıyom közleniyor efsane
aşkdır bu

ikinci eş olarakta ıspanak düşünüyorum onlarda bana özel güç veriyor sonuçta islamda çok eşlilik yasak değil ? 3. alırsam bimden peripella çikolatalı fındık ezmesi olur peripella adamdır.
Kusura bakma fakat Kinder adamdır :LOL::LOL: Güzel fantezi.

@Silinen üye o tipleri bilirim. Dediğiniz gibi aile, eğitim, gelenek gibi şeylere önem vermez ve değersiz bulur. Günümüzde çok fazla o tip gençlere rastladığım oldu. Genelde sürekli cinsel ilişkide bulunurlar. Sevgililerini aldatırlar. Kız arkadaşlarına fiziksel şiddette bulunurlar, yumruk bile atabilirler. Ailelerine karşı da hep bağırırlar. Karşı cins ile çok haşır neşir olurlar.

Galiba böyle bir şey...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat bu arkadaşımızda durumlar farklı gibi. Sanırım pek bir şey hissetmiyor.

Bana tuhaf geldi, çünkü; ben nedense hiç karşı cinsi samimi bulmadım veya o "aşık" olma hissini yaşamadım. İleride evlenmek istemiyorum. Aşkı saçma buluyorum.(Saygı duyuyorum.) Sanırım ben fazla ruhsuzum.

Senin durum biraz farklı. Bu durumu ailenle de konuşmaya çalışabilirsin. Onlar en doğru şekilde yardımcı olacaklardır sana.

Hocam kendi milletinizden de bu kadar tiksinmeyin ya, yanlış batılılaşma örneği bunlar.

Ben değil onlar düzgün olsalar ki, hemen hemen yeni nesil'in çoğunun yanına yaklaşılmıyor, paran için aşık numarası yapıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı