Ya Allah'ın yobazları bir salın adamı. Sanki adam her önüme gelen kızı yatırmak istiyorum demiş gibi konuşuyorsunuz. Size ne kimin ne yapacağından?
Okuduklarını anlamıyorlar sanırım hocam benim ilişkiden kastım yatmak değildi.
Ya Allah'ın yobazları bir salın adamı. Sanki adam her önüme gelen kızı yatırmak istiyorum demiş gibi konuşuyorsunuz. Size ne kimin ne yapacağından?
Haklısınız.Olabilir, stres veya düşük hormon seviyeleri yol açmış olabilir.
Ben de bazı kadınları çekici buluyorum ancak hepsine karşı ereksiyon olabileceğimi düşünmüyorum.![]()
Senin durum psikolojik olabilir, farklı bir karaktere bürünme vaktin gelmiş.Haklısınız.
Bu kötü bir şey değil ki hocam yaşıtlarınız gibi zina ile günah işleyeceğinize karşı cinsten uzak durmanız sizin açınızdan çok daha ahlaklı ve güzel olandır.
Nasıl bürüneceğim hocam ve nasıl anladınız?Senin durum psikolojik olabilir, farklı bir karaktere bürünme vaktin gelmiş.
Yukarıda yazmışsın bir şeyler, bazen karşılaştığımız olumsuz sonuçlar psikolojik olarak kötü etki gösterebiliyor.Nasıl bürüneceğim hocam ve nasıl anladınız?
Yukarıda yazmışsın bir şeyler, bazen karşılaştığımız olumsuz sonuçlar psikolojik olarak kötü etki gösterebiliyor.
Fark etmez. Farklı ortamları denemen, çevreni değiştirmen veya sosyal hayatında dâhâ da aktif olman yeterli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.