Karşı cinse ilgim gitti

Forumlarda milletin işine dini boyutlarla yaklaşacağınıza İslam'ın tek düzgün temsilcisi olarak kalan Türkiye'nin niye bu halde olduğunu, Allah'ın bizi niye süründürdüğünü düşünün.

İnanır inanmaz bu da seni ırgalamaz. Konuya düzgün yanıt atmazsan raporlayacağım seni bilgine.

Bu kötü bir şey değil ki hocam yaşıtlarınız gibi zina ile günah işleyeceğinize karşı cinsten uzak durmanız sizin açınızdan çok daha ahlaklı ve güzel olandır.

Bu kötü bir şey değil ki hocam yaşıtlarınız gibi zina ile günah işleyeceğinize karşı cinsten uzak durmanız sizin açınızdan çok daha ahlaklı ve güzel olandır.

Nick Name'in ile mesajını bağdaştıramadım ama neyse.

Senin durum psikolojik olabilir, farklı bir karaktere bürünme vaktin gelmiş.
Nasıl bürüneceğim hocam ve nasıl anladınız?

Nasıl bürüneceğim hocam ve nasıl anladınız?
Yukarıda yazmışsın bir şeyler, bazen karşılaştığımız olumsuz sonuçlar psikolojik olarak kötü etki gösterebiliyor.

Fark etmez. Farklı ortamları denemen, çevreni değiştirmen veya sosyal hayatında dâhâ da aktif olman yeterli olur.

Yukarıda yazmışsın bir şeyler, bazen karşılaştığımız olumsuz sonuçlar psikolojik olarak kötü etki gösterebiliyor.

Fark etmez. Farklı ortamları denemen, çevreni değiştirmen veya sosyal hayatında dâhâ da aktif olman yeterli olur.

Hocam dış görünüşte biraz değişiklik yaptım. Kolye, bileklik yeni saç tarzı yeni giysi tarzı kaş çizdirme vs yeni parfüm bunlar yeterli olur mu sizce? Ve sivilce ilacı kullanıyorum neredeyse yüzümde hiç sivilce kalmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı