Yazılanları okumadım, sadece konudaki yazıyı okudum. Ona göre fikrimi belirteceğim. Bence akışına bırakın, elbet karşınıza biri çıkacaktır. Sizi tekrardan kadınları sevmenize itecek birisi.
Hocam dış görünüşte biraz değişiklik yaptım. Kolye, bileklik yeni saç tarzı yeni giysi tarzı kaş çizdirme vs yeni parfüm bunlar yeterli olur mu sizce? Ve sivilce ilacı kullanıyorum neredeyse yüzümde hiç sivilce kalmadı.
Kişisel bakım elbette artı sağlar, biraz da vücut yapma imkanın varsa çoğu erkekten dâhâ da çekici gözükürsün.
Basit tavsiye ama bayağı getirisi oluyor.
Hocam dış görünüşte biraz değişiklik yaptım. Kolye, bileklik yeni saç tarzı yeni giysi tarzı kaş çizdirme vs yeni parfüm bunlar yeterli olur mu sizce? Ve sivilce ilacı kullanıyorum neredeyse yüzümde hiç sivilce kalmadı.
Tabi ki özbakım yapmalısın ama ben kızlar için kendi stilimi değiştirmem. Yani şunu demek istiyorum ben x parfümü seviyorsam sırf kızlar y marka parfümü seviyor diye onu kullanmazdım. Tabi bu benim kararım.
Gayet normal bir durum. Bir kızdan ret yemişsin. Şu anda bütün kızları aynı olarak görüyorsun sadece. Birisini sevdiğin zaman bu düşünceden kurtulacaksın.
O zaman sana değişim için 6 ay diyeyim hocam.
Diyet yaparak spor salonuna git bu 6 ay boyunca, odağını kilo almak ve sosyal yeteneklerini geliştirmek üzerine kur, farklı ortamları da görmeyi ihmal etme.
O zaman sana değişim için 6 ay diyeyim hocam.
Diyet yaparak spor salonuna git bu 6 ay boyunca, odağını kilo almak ve sosyal yeteneklerini geliştirmek üzerine kur, farklı ortamları da görmeyi ihmal etme.
Hocam biraz çocukça olacak ama ben 2 tekerlekli kaykay sürebiliyorum hem de çok rahat bir şekilde bu bir yetenek sayılır mı ve bana artısı olur mu? Sosyalleşme adına
Hocam biraz çocukça olacak ama ben 2 tekerlekli kaykay sürebiliyorum hem de çok rahat bir şekilde bu bir yetenek sayılır mı ve bana artısı olur mu? Sosyalleşme adına