Kişisel bakım elbette artı sağlar, biraz da vücut yapma imkanın varsa çoğu erkekten dâhâ da çekici gözükürsün.Hocam dış görünüşte biraz değişiklik yaptım. Kolye, bileklik yeni saç tarzı yeni giysi tarzı kaş çizdirme vs yeni parfüm bunlar yeterli olur mu sizce? Ve sivilce ilacı kullanıyorum neredeyse yüzümde hiç sivilce kalmadı.
Tabi ki özbakım yapmalısın ama ben kızlar için kendi stilimi değiştirmem. Yani şunu demek istiyorum ben x parfümü seviyorsam sırf kızlar y marka parfümü seviyor diye onu kullanmazdım. Tabi bu benim kararım.Hocam dış görünüşte biraz değişiklik yaptım. Kolye, bileklik yeni saç tarzı yeni giysi tarzı kaş çizdirme vs yeni parfüm bunlar yeterli olur mu sizce? Ve sivilce ilacı kullanıyorum neredeyse yüzümde hiç sivilce kalmadı.
Kişisel bakım elbette artı sağlar, biraz da vücut yapma imkanıniz varsa çoğu erkekten dâhâ da çekici gözükürsünüz.
O zaman sana değişim için 6 ay diyeyim hocam.Spor yapıyorum hocam ancak zayıf olduğum için dışarıdan belli olmuyor. Her antrenmanda mutlaka 200 mekik ve 250 şınav çekerim
O zaman sana değişim için 6 ay diyeyim hocam.
Diyet yaparak spor salonuna git bu 6 ay boyunca, odağını kilo almak ve sosyal yeteneklerini geliştirmek üzerine kur, farklı ortamları da görmeyi ihmal etme.
Toplulukları falan varsa katılmayı veya iletişime geçmeyi düşünebilirsin ama pek ekmek* çıkacağını düşünmüyorum.Hocam biraz çocukça olacak ama ben 2 tekerlekli kaykay sürebiliyorum hem de çok rahat bir şekilde bu bir yetenek sayılır mı ve bana artısı olur mu? Sosyalleşme adına
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.