Karşı cinsle aranız nasıl?

Lisede çok açıldı, kız çevrem çok genişledi. Hayatı sorguladığımdan beri artık daha iyi yaşamaya başlıyorum.

Ben hala ayniyim. Konuşasım yok hoşlandığım var ama üstüne gitmiyorum. Düşüncelerim bos ver sal diyor. Agalarla takilmaya devam ediyoruz. Senin durum iyi olmuş ama.

Okulu 2015 sonlarında bıraktığımdan beri genelde ev ortamında takılıyorum. En son 2018 yılında bir işte çalışmayı denerken bir kızla iletişim kurmuştum, ondan sonrası yok. Karşı cinsle iyi de olsa kötü de olsa aram yok.

Bu durumu da hak etmiyorum. Görünüşüm, davranışım, kişiliğim kız arkadaşım olmasına müsait aslında, yerime başkası olsa kız arkadaşları vs. olurdu ama bendeki bu sosyal anksiyete sayesinde yedi göbekten yobaz Konyalı bir tarikatçıyla aynı hayatı yaşıyorum resmen.

Son düzenleme:
Ben hala ayniyim. Konuşasım yok hoşlandığım var ama üstüne gitmiyorum. Düşüncelerim bos ver sal diyor. Agalarla takilmaya devam ediyoruz. Senin durum iyi olmuş ama.
Bu yıl ilk sevgilimi tattım. Gerçekten kendimi kaptırmıştım. Agalarla olan zamanımı kızla harcıyordum. Fazla ilgi veriyordum, sırf sevgili duygusunu yaşayabilmek için. Kızdan 2-3 hafta önce ayrıldım. Nedenim ise Bu kız bulma işlerine kendimi kaptırıp kendimi ona aşık sanmam. O bana göre birisi değildi. Derslerim çökmüş hayatımda tek bir nokta vardı. Böyle çok daha iyiyim. Yakın kız arkadaşlarım ve agalarım şuanlık bana yetiyor. Eski hevesim artık yok, geçen bir kızla konuşmak istedim - O da benle istiyordu- . Ben ise eski hevesim olmadığından kızla konuşamıyordum bile. Belkide insan zorla sahip oldukları insanlara aşık oluyor kolayca olduklarına değil...

Bu yıl ilk sevgilimi tattım. Gerçekten kendimi kaptırmıştım. Agalarla olan zamanımı kızla harcıyordum. Fazla ilgi veriyordum, sırf sevgili duygusunu yaşayabilmek için. Kızdan 2-3 hafta önce ayrıldım. Nedenim ise bu kız bulma işlerine kendimi kaptırıp kendimi ona aşık sanmam. O bana göre birisi değildi. Derslerim çökmüş hayatımda tek bir nokta vardı. Böyle çok daha iyiyim. Yakın kız arkadaşlarım ve agalarım şu anlık bana yetiyor. Eski hevesim artık yok, geçen bir kızla konuşmak istedim - o da benimle istiyordu-. Ben ise eski hevesim olmadığından kızla konuşamıyordum bile. Belkide insan zorla sahip oldukları insanlara aşık oluyor kolayca olduklarına değil...

Bilemem pek anlamam o işlerden.

Kimseye gereginden fazla değer vermediğiniz sürece herkesle aranız iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı