Bunun sebebinin aslında öz güven eksikliği olduğuna inanıyorum yani açık konuşmak istiyorum biraz. Güzel kızların sayısı yakışıklı erkeklerin sayısından kat kat daha fazla e durum da böyle olunca erkekler "o benimle konuşmaya bile yeltenmez, beni görmezden gelir, beni küçük düşürür" hep bu tarz düşünceler ile hareket ettiğimiz için durum böyle oluyor mâlûm. Sonrasında da r/lonely de 45 yaşına gelince "hayatımda hiç sevgilim olmadı, hiç kız eline dokunmadım, hiç sevmek ve sevilmenin verdiği hissi tadamadım, hiçbir kızla 3 saniye göz teması kuramadım ama bunlara rağmen 'alıştım ve mutluyum' " diyorsunuz... Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım mutlu falan değilsiniz hayatınız kupkuru geçmiş sizde onu "mutluyum" diyerek örtbas etmeye çalışıyorsunuz. Ben her zaman derim karşı cinssiz bir hayat çöl gibi bir hayattır yani hani kovboy filmlerinde olur ya düello olmadan önce aradan bir tüy yumağı geçer heh o gibi işte. Dediğime katılırsınız katılmazsınız o size kalmış ben böyle düşünüyorum. Hepimizin hayatı da öyle geçecek herhalde he
Ben tam tersini düşünüyorum. Ben yerimi biliyorum ama karşı taraf yerini bilmiyor. Ayda 500-1000 dolara omrumuzun yarısını verip bayılana kadar çalışıyoruz. Türkiye'nin IQ ortalaması 84, insanlar ölmüş balık gibi etrafta dolanıyor. Kimse sevgi nedir bilmiyor; biri parasına atlıyor, biri tipine, biri vücuduna. Ne ortak yönleri var, ne ortak sevdikleri, ne bir ilgi alanları. Öyle gezelim, eğlenelim, sıkılırsak aldatırım veya nextleriz mantığıyla ilerliyorlar. Ben burada kral-köylüyle bir sevgi yaşayamaz demiyorum, köylü kendini kral sanıp köylüleri dışladığı için olmuyor zaten.
Bir de sevgisiz hayatı 'çöl gibi' demişsin. Eğer sevgi, aşk denilen şey sadece param bol diye varsa veya bir kişi annesinden 'yav, çocuğum, evlenme yaşın geldi, evde kaldın' dediği için evlenmek gibi şeylerse, o zaman ben çölde yaşamayı tercih ederim.
Birçok örnek var; mesela annem ve babam. Onlar rastgele evlenmişler, aralarında hiçbir sevgi, aşk veya ilgi yok. Tek ortak noktaları ikisinin de öğretmen olmaları ama farklı okullarda çalışıyorlar. Zaten anlaşamadıkları için boşandılar. Annem sonra tekrar evlendi ve bu sefer ortak noktaları olan biriyle. Şu an için bir sorun yok, mutlu görünüyor.
Arkadaş ortamın nasıldır bilmiyorum, ama 15-25 yaşlar arasındaki erkek ve kız arkadaşların varsa, onlara sevgilileri olup olmadığını sor. Eğer sevgilileri varsa, günlük olarak beraber neler yaptıklarını öğren. Eğer sevgilileri yoksa, sevgilileri olsaydı beraber neler yapmak isteyeceklerini sor. Cinsel olarak değil, yanlış anlama.
Teknoloji forumundayız, bu olayı teknolojik olarak açıklamam gerekirse özetle: Önemli olan, AM5 soketli anakarta taktığın Ryzen 5 7500F veya Ryzen 9 7950X3D işlemci değil; önemli olan, ikisinin de AM5 soketini desteklemesi.