Karşı cinsle aranız nasıl?

Ben o şekil düşünmüyorum. Buna inanmıyordum ama şuan hem erkeklerin hem kızların taptığı tek güç "PARA"
Olsun da anime izlesin ben ona da razıyım. Elinizdekinin kıymetini bilin hocam.

Bir de anime mi izleyecek

Ailemle bile aram yok aileme bile güvenemiyorum aşırı yalnız hissediyorum akıl sağlığımı yitirmek üzereyim.
Aynı durumdayım. Hiçbir sorunumu ailemle paylaşamamak beni yoruyor. Yıllardır geleneği, dedikodusu, dini beni çok yoruyor. Sözcüklerimi bile taneyle seçerken beni yargılamaları yoruyor. Ani patlama gelince bağırmaları yoruyor. Bitmeyen öğütleri ve deneyimleri yoruyor

Karşı cinsten neredeyse hiç arkadaşım yok. En samimi olduğumda merhaba, merhaba tarzında.

Bunları çocukken yaşadım ancak ebeveynlerim her zaman kendilerini geliştirmek isteyen insanlardı. Hatalarını onlara iyi bir şekilde anlattım ve anladılar. Bunları ben söylemeden önce yapmaları gerekiyordu. Pek sorunlarımı paylaşmadım ama sohbetin âlâsını ettik. Hayat ortalama 71 yılda kendini sınırsız geliştirebileceğin bir kapı. Girmek sana bağlı.

Ailemle bile aram yok aileme bile güvenemiyorum aşırı yalnız hissediyorum akıl sağlığımı yitirmek üzereyim.
En azından düzgün bir aileniz var. Benim annemle babam 2 sene önce ayrıldılar, bu beni çok yoruyor.
Yanlış anlamayın kimsenin derdini küçümsemiyorum, sizi gayet iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…