Karşı cinsle aranız nasıl?

Türkiyede 71 yıl yaşamak zor iş be
En azından düzgün bir aileniz var. Benim annemle babam 2 sene önce ayrıldılar, bu beni çok yoruyor.
Birbirini sevmeyen insanların evlenmesi beni çok yoruyor.

Ailemle bile aram yok aileme bile güvenemiyorum aşırı yalnız hissediyorum akıl sağlığımı yitirmek üzereyim.
Bu aslında seninle alakalı. Sen onlarla iletişim kurmuyorsun hatta onlar iletişime geçmek istediğinde bile tersliyorsun. Genel olarak böyle oluyor çünkü çevremden biliyorum. Ailemle aram yok çok yalnızım diye derbeder halde geziyorlar fakat aileleri gayet iyi insanlar ve çocukları ile vakit geçirmek isteyip terslenen insanlar. Asla öyle biri olmadım, olmam da. Evet ara sıra herkes ailesi ile sorun yaşar fakat siz iletişim bile kurmak istemiyorsunuz.

Bu dediklerimi kişisel algılayarak sen nereden bileceksin falan demene gerek yok. Ben genel olarak ergenlik çağındaki insanlar adına konuşuyorum.

Birbirini sevmeyen insanların evlenmesi beni çok yoruyor.
Hocam saçma olan, bunu 15 yıl evli kalıp 3 çocuk yaptıktan sonra yapmış olmaları. Hiç anlam veremiyorum buna. Sevmediğin biriyle neden 15 yıl evli kalırsın ki? Aklıma geldikçe çıldırıyorum. Sanki sırf benim hayatımı zehir etmek için yapmışlar gibi.

Ailem arkamdan konuşup yüzüme gülüyor. Sahte suratlarına derdimi mi anlatayım? Bana yaşattıklarıyla psikolojimi mahvettiler ömrüm boyunca unutamayacağım, aklımda geldikçe üzüleceğim şeyler yaşattılar. Yetim doğsam bu kadar mutsuz olmazdım niye o insanlara derdimi paylaşayım.

Bu sene üniversite sınavı var o yüzden kendimi bu işlerden uzaklaştırdım ama seneye piyasaya fırtına gibi süratli gireceğim.

Fena değil, lakin arayı belli bir mesafe koymak durumunda kalıyorum. Nedeni ise samimi olmayı seven birisi değilim karşı cins ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…