Karşı cinsle aranız nasıl?

Memnun değiller, kendilerini böyle avutuyorlar. Zaten bunun en büyük nedenlerinden biri okulların kapalı olması. Okullar açık olsaydı böyle olmazdı.
Memnun olmadığımız kesin ama benim yapacak bir şeyim yok. Kendimi memnun diye göstermesem arkadaşlarım bana yardım etmeye çalışacak buda en son istediğim şey.

Memnun değiller, kendilerini böyle avutuyorlar. Zaten bunun en büyük nedenlerinden biri okulların kapalı olması. Okullar açık olsaydı böyle olmazdı.
Liseyi yeni bitirmiş birisi olarak söyleyeyim. Okulda çoğu kişi genellikle karşı cins konusunda hep bir çekingen oluyordu. Özellikle bizim sınıf hariç diğer sınıflarda aşırı fazla vardı bu durum. Bizim sınıfta olmama nedeni ise ben dahil biz 2 erkek 10 kızdık. Tek bizim sınıfımız öyleydi. Bu yüzden iletişim de herhangi bir sorun olmuyordu.

Liseyi yeni bitirmiş birisi olarak söyleyeyim. Okulda çoğu kişi genellikle karşı cins konusunda hep bir çekingen oluyordu. Özellikle bizim sınıf hariç diğer sınıflar aşırı fazla vardı bu durum. Bizim sınıfta olmama nedeni ise ben dahil biz 2 erkek 10 kızdık. Tek bizim sınıfımız öyleydi. Bu yüzden iletişim de herhangi bir sorun olmuyordu.
Ne hayatlar var be bizim lisede 50 kişiye 1 kız düşüyordu lgbt bizim liseden çıktı haha.

Ne hayatlar var be bizim lisede 50 kişiye 1 kız düşüyordu lgbt bizim liseden çıktı haha.
Hocam öyle demeyin. Bazen tepem atardı elektrik bölümünde fazla arkadaşım olurdu onların yanına gider kaynatırdım. Yani bazen kızlar fazla olunca da güzel olmuyor. Onun dışında kümesteki horoz gibi hissetmek de ayrı bir zevk. Hele bu konuda dalga geçenleri okulda dövmek daha da zevk verici. :D Lise benim için çok ilginç geçti. Özlemedim değil. Keşke bir daha aynı şeyleri yaşasam.

Bana geçen aylarda bir abi şey demişti. '' Sen konuşmamaya devam et, illa onlar sana gelecek'' demişti. Herhalde abi başka bir Dünya da yaşıyordu. Fırlama olmayanı kim sever ki?
Bazı öyle tanıdığım var. Sırf sessiz sakin ve kendi halinde takılıyor diye kızlar yanına geliyordu. Galiba kızlar bad boy zannediyordu. Bu arada yakışıklı bir çocuk değil.
Hocam öyle demeyin. Bazen tepem atardı elektrik bölümünde fazla arkadaşım olurdu onların yanına gider kaynatırdım. Yani bazen kızlar fazla olunca da güzel olmuyor. Onun dışında kümesteki horoz gibi hissetmek de ayrı bir zevk. Hele bu konuda dalga geçenleri okulda dövmek daha da zevk verici. :D Lise benim için çok ilginç geçti. Özlemedim değil. Keşke bir daha aynı şeyleri yaşasam.
Hocam bende liseyi yaşamak isterdim. En son okula ders için 10. sınıfta gittim şimdi 12 oldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı