Karşı cinsten dost olur mu?

Karşı cinsten arkadaşlarım oldu ama dostum hiç olmadı. Bu arkadaşlarımla bazen 2-3 saat muhabbet ettiğim dahi oldu ama birbirimizi görmediğimiz zamanlarda birbirimizi pek arayıp sormadık, sırdaşlık etmedik vs. normal bir erkek arkadaşımla ne isem onlarla da o oldum yani.

Onum için merak ediyorum, acaba karşı cinsten dost olur mu? Ara ara buluşacak, yalnızca ikimiz gezecek, birlikte tiyatrolara-sinemalara-konserlere gidecek, ara ara tatlı kavgalar edip barışacak, zor zamanlarımızda dertleşecek, haftada birkaç kez birbirimizi arayacak yani gerçek dostlar ne yaparsa yapacak ama birbirimize karşı aşk beslemeyeceğiz. Hatta ileride o bir oğlana vurulacak ve ben de onunla bu konu hakkında konuşup ona tavsiyeler verecek, onu kıskanmayacağım. Sizce tüm bunlar mümkün mü?

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Benim düşünceme göre gereksiz hocam sevgiliniz olsun daha iyi arkadaşınız gibi olan kızdan size hayır gelmez zaten boşu boşuna onunla ilgilenmenize gerek benim düşünceme göre dediğim gibi sevgiliniz olsun onular kavga edin tatlı kavgalar :) zaten anca sevgilinizle zor zamanlarınızda birbirinize destek olursunu normal bir kız arkadaşla o pek muhtemel değil.

Son düzenleme:
Varsa da ben yaşamadım. Konuda da söylendiği gibi iki taraftan en az biri diğerine ilgi duyuyor böyle durumlarda. Bir yerden sonra ya sevgili oluyorlar ya da arkadaşlık bitiyor.

İki tarafın da birbirine ilgi duymadığı ve dost olunan senaryolar çok nadirdir.

Sana bir sır vereyim kız milletine hayat da güvenme özellikle senin için önemli olan bilgileri hiçbir şekilde onlara verme yanında başka biri hakkında konuşma.
Yapıları gereği laf tutmayı bilemezler.
Ve dediğin olay maalesef imkansız karşı cins ile bu kadar iyi anlaşılırsa arkadaş kalınamaz.

Ben kız arkadaşıma bir şeyler anlatıyordum dertleşiyordum işte gidip arkadaşlarıyla benimle dalga geçiyormuş sonra hiçbir kıza dert anlatmamaya karar verdim yani arkadaş olur dost olmaz.

Anlattığı kızlar mı söyledi böyle böyle diyor diye...

Sana bir sır vereyim kız milletine hayat da güvenme özellikle senin için önemli olan bilgileri hiçbir şekilde onlara verme yanında başka biri hakkında konuşma.
Yapıları gereği laf tutmayı bilemezler.
Ve dediğin olay maalesef imkansız karşı cins ile bu kadar iyi anlaşılırsa arkadaş kalınamaz.

Anlattığı kızlar mı söyledi böyle böyle diyor diye...

Yok aynı ortamda şakasını yaptılar birlikte o söylediğim kızla. Annemde genelde ona söylediğim şeyleri başkasına söyleyip benimle dalga geçtiği zamanlar var ben bu yüzden pek güvenemiyorum kadınlara.

Yok aynı ortamda şakasını yaptılar birlikte o söylediğim kızla. Annemde genelde ona söylediğim şeyleri başkasına söyleyip benimle dalga geçtiği zamanlar var ben bu yüzden pek güvenemiyorum kadınlara.

Evet dediğim gibi benim annemde öyle ne kadar tembihlersen tembihle annen bile olsa senin söylediğin şeyi başkasına satıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı