Karşı Tarafa Ses Gitmiyor

Arkadaşlar bence onunla alakası yok. Arkadaş laptop ve telefonda tek porttan çalıştığını belirtmiş. Masaüstü pcde kulaklık ve mikrofon girişi ayrı olduğundan birleştirici almalıdır.(bence)

Evet aynısı.

Orda da denedim ama sonuç aynı.
Dikkat ederseniz attığım resme beyaz olan daha önce attığım uç. Orada 4 boğum vardı. Bu aparat bir ucu kulaklık girişine bir ucu da mikrofon girşine takılıyor ve cep telefonundaki mikrofonlu kulaklıkları masaüstü bilgisayarlarda da kullanmaya olanak sağlıyor.
20161207_203617.jpg
20161207_204400.jpg

Stereo karışımı devre dışı bırakıp deneyebilir misin? Güç tasarrufu mod' unu, özel kullanım mod'undaki tüm kutuları onayla. Birde mikrofon gerçi analog ama sen yinede biçim ayarınıda tek tek dene eğer fayda vermiyorsa gerçekten aklıma başka bir şey gelmiyor. Daha biligili arkadaşlarımız, abilerimiz çok daha iyi yardımcı olabilir. Tabi birde aldığınız yere yada msi ile iletişime geçmenizi söyleyebilirim. :(
Dediklerinizin hepsini yaptım maalesef.
Ön portlara takıyorsanız anakarta monte edilmemiş olabilir demek istedim, arka taraftan da denemişsinizdir mutlaka fakat şu an akla ilk gelen sistemi aldığınız yere mutlaka söyleyin
İnventus'a önceden bir mail atmıştım ancak sizlerin vermiş olduğu cevaplardan farklı bir cevap veremediler onlarda.

Arkadaşlar bence onunla alakası yok. Arkadaş laptop ve telefonda tek porttan çalıştığını belirtmiş. Masaüstü pcde kulaklık ve mikrofon girişi ayrı olduğundan birleştirici almalıdır.(bence)

Dikkat ederseniz attığım resme beyaz olan daha önce attığım uç. Orada 4 boğum vardı. Bu aparat bir ucu kulaklık girişine bir ucu da mikrofon girşine takılıyor ve cep telefonundaki mikrofonlu kulaklıkları masaüstü bilgisayarlarda da kullanmaya olanak sağlıyor.Eki Görüntüle 203808 Eki Görüntüle 203812
Bunu da deneyebilirim. Nereden satın alabilirim, adı nedir bu aletin?

Dediklerinizin hepsini yaptım maalesef.

İnventus'a önceden bir mail atmıştım ancak sizlerin vermiş olduğu cevaplardan farklı bir cevap veremediler onlarda.

Bunu da deneyebilirim. Nereden satın alabilirim, adı nedir bu aletin?
Aliexpressten almıştım. Mikrofon kulaklık ayırıcı yazınca çeşitler çıkıyor.

Hocam senin kulaklığın modeli nedir? Bahseder misin rica etsem

1) Eğer kulaklığınız tek girişli olan telefon kulaklığı ise bilgisayarda tabiki de çalışmaz.
2) Kulaklığınız çift girişliyse ve de sorun yaşıyorsanız bunu da belirtin.
4 boğumluymuş ve laptop ve telefonunda mikrofon çalışıyormuş. Tek girişliymiş gibi geldi bana.

4 boğumluymuş ve laptop ve telefonunda mikrofon çalışıyormuş. Tek girişliymiş gibi geldi bana.

Tek girişliyse laptop ın içerisinde bulunan mik kullanıyordur o ve telefonda zaten giriş tek. Tek girişli kulaklıkla çalıştıramaz tabiki de harici kablo kullanırsa olur mu bilmem açıkcası.

Tek girişliyse laptop ın içerisinde bulunan mik kullanıyordur o ve telefonda zaten giriş tek. Tek girişli kulaklıkla çalıştıramaz tabiki de harici kablo kullanırsa olur mu bilmem açıkcası.
Hocam yeni laptoplar tek çıkışlı. Geneli öyle en azından. 2013 model Asusum öyle mesela.

Kulaklığı mikrofon portuna taksam da ses gitmiyor. Kulaklık mikrofon ayırıcı alsam da bir şey fark eder mi?

Hocam senin kulaklığın modeli nedir? Bahseder misin rica etsem

1) Eğer kulaklığınız tek girişli olan telefon kulaklığı ise bilgisayarda tabiki de çalışmaz.
2) Kulaklığınız çift girişliyse ve de sorun yaşıyorsanız bunu da belirtin.
Tek girişli ve telefon kulaklığı. Peki neden çalışmaz?:(

Kulaklığı mikrofon portuna taksam da ses gitmiyor. Kulaklık mikrofon ayırıcı alsam da bir şey fark eder mi?

Tek girişli ve telefon kulaklığı. Peki neden çalışmaz?:(
Fark ettiyseniz kulaklığınızın Jack ı 4 boğumlu ve masaüstü bilgisayarlarda jack girişi 3 boğumludur. bu yüzden dün attığım aparatı kullanarak o boğumları ayırmanız gerekiyor. Tabi Türkiye'de pahalı ben aliexpressten almıştım orada ucuzdu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı