Kars'taki en güvenli ilçeler hangisi?

Daha fazla  
Arkadaşlar ablam psikolog ve tayini Kars'a çıktı. Biliyorsunuz ülkemizde de terör olayları var malum. Kars'ın en güvenli bölgeleri, ilçeleri hangisi sizce? Ben biraz araştırma yaptım Sarıkamış ve Selim ilçeleri güvenliymiş Digor en güvensizlerden birisiymiş. Bana bu konuda lütfen yardımcı olur musunuz ablam atandığı için sevinsem mi doğuda bir yer olan Kars olduğu için üzülsem mi bilemedim vallahi. :(

Polis asker memur lojman apartman sitesinde otursun mutlaka!!!
Yanında biri gitsin bir kaç aylığına. Annenide göndersene?

Güvenmesin kimseye!

Karslı bir arkadaş kendi köyüne kıyak geçmeden gerçekleri söyleyip yardımcı olursa çok iyi olur...

Polis asker memur lojman apartman sitesinde otursun mutlaka!!!
Yanında biri gitsin bir kaç aylığına. Annenide göndersene?

Güvenmesin kimseye!

Karslı bir arkadaş kendi köyüne kıyak geçmeden gerçekleri söyleyip yardımcı olursa çok iyi olur...

Ben kendi köyüme kıyak geçmem. Doğruları söylüyorum. Dediğim köylerde sabah bakkal olan gece evini terörist olarak tarıyor.

Karsa gitmesin demeyeceğim. Benim teyzem ve eşi orada görev yapıyor. teyzem hemşire eşi ise polis memuru.
Şu ana kadar soğuk dışında bir şikayetleri yok. Kars kazları ile ünlü bir ilçemizdir. Kuzey Doğu Anadolu bölgesinde olduğu için zaten terör bölgelerine uzaksınız. Hem terör olaylarının İstanbul'da ve Eski şehir'de olma olasılığıyla Kars'da olma olasılığı aynıdır.
Ecel gelirse kaçış yoktur hayırlısı olsun.

Arkadaşlar yorumlarınız çok teşekkürler @kirlidaginik annem maalesefki yanında gidemez babam biz çok küçükken vefat etmiş annemde samsunda anneannem ile kalıyor.
Özür dilerim kardeşim bilmiyordum.

Her şey ablanın ve senin gönlünce olsun!

Ben kendi köyüme kıyak geçmem. Doğruları söylüyorum. Dediğim köylerde sabah bakkal olan gece evini terörist olarak tarıyor.
Senden önce mesaj yazdım aslında senin mesajını hiç görmeden. Yanlış anladın. Sana değildi lafım görmemiştim mesajını yazdıktan sonra görüldü bende bilirsin işte... Genel olarak söyledim onu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı